Monday, November 19, 2012

Sumbangan Dari Sdr Kamal Hisham JaafarSyukur Alhamdullilah tepat pukul 08.21pm malam tadi jamil menerima panggilan telefon dari no yg pelik dan panjang , jamil menerima panggilan telefon daripada Saudara Kamal Hisham Jaafar daripada luar negara . dari mana tak perlulah ko orang ambil tahu. beliau memaklumkan kepada jamil yg beliau telah memasukan sumbangan untuk kucing kucing jamil ( BERAPA ? ) pun ko orang tak perlulah tahu k heheh.
 
Beliau beri ikhlas untuk kucing kucing terbiar yg jamil selamatkan. inilah dia Allah tunjukan , orang yg di tuduh macam macam , di ugut, sehingga terpaksa melarikan diri ke luar negara , orang yg di katakan jahat , ornag yg di katakan penghianat tetapi Allah tunjukan yg orang ini jugalah manusia yg mempunyai hati yg sangat mulia. walaupun jauh beribu batu tetapi jika sudah di takdirkan hati yg mulia kebaikan beliau akan terserlah.

Sebaliknya orang yg jamil pernah jaga , suap makan, jaga makan pakai, mandikan ,makan minum jamil yg jaga, walaupun di b
ayar gaji tetapi gajinya nak ambik pelacur pun tak cukup hahaha, telah hampir 10 kali jamil hantar surat memohon sokongan , sumbangan utnuk kucing kucing terbiar , jangan kata memebri sumbangan malah langsung tidak di layan. tiada duit kah hahaha ornag bodoh bahalol boleh di tipu.

Sebab itu dari mula Sdr Kamal Hisham Jaafar di tuduh mcm mcm aku tak percaya. aku percaya segala pembongkaran yg di lakukan oleh uncleseekers . sebab aku pernag kerja sana. aku tahu bagaiman mereka kehidupan mereka. buats dr kamal Hisham abg jamil tetap bersama dari dahulu sampai bila bila. insyaallah kebenaran akan terpapar jua. terimakasih atas sumbangan Sdr . jaga diri baik baik. insyaallah kucing kucing dalam jagaan akan mendoakan keselamatand na kebahagiaan sdr. panjang umur kita akan berjumpa.Terimakasih


MAY BANK BERHAD:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
 JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.