Wednesday, February 22, 2017

Ada kawan fb hantar masage minta dia nak buang foro dia kat profile so saya jgn unfriend dia. la sampai mcm tu ka. saya tak marah pun kalau tak nak letak foto yang saya cakap bila sesiapa nak add saya pastikan ada foto sendiri di profile atau album sebab saya akan check dulu bila dah approve lanktak la. nak letak kepala rimau sekali pun atau nak letak engin kerta sekali pun saya peduli apa.kita nak add orang umpama kita beri salam nak masuk rumah orang.kalau kita tak kenal siapa tak kan kita nak bagi masuk.
Be Kind To Animals


DONATION FOR ABANDONED ANIMALS!! MAY BANK BERHAD : MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) JAMIL BIN ISMAIL ACCOUNT NO: 164016046536 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD JKCR ANIMALS CARE ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.