Tuesday, June 14, 2011

NOTHING is free


Seperti yang selalu jamil cakap seperti yang selalu jamil cerita. dalam sebulan mestia da 2-3 syarikat pengiklanan atau syarikat filem dari malaysia yg datang sama ada nak sewa kucing atau nak sewa berok untuk iklan , filem atau drama.tapi bila sebut je harga. semuanya terus tak menghubungi. sebab mereka kalau boleh nak free. banyak yg cakap budget mereka kecil.

Sebab itu kalau syarikat filem dari malaysia jamil hanya layan atas angin je. malas nak serius. sebab tahu mereka tak mampu. ada yang dari rm1000 minta kucing sampai rm 100/ ape ke jadah. satu ahri tunggu rm 100/ sebab tu jamil hanya serius melayan kalau syarikat pengiklanan dari luar negara . mereka sanggup bayar.

Terbaru minggu lepas 2 orang gadis melayu datnag kena;lka ndiri dna tunjuk TAG nama. beliau dari syarikat KRU Production . pada 14 / 06 / 2011 mereka nak shooting drama USTAZ MUDA di bukit bintang dan mahu mengunakan kucing-kucing jamil dan jamil sekali . maknanya mereka nak buat shooting di tempat jamil. mereka akan membayar dna snaggup bayar. seperti biasa dengan mana-aman syarikat pun jamil charge ...

Kucing 1 hari rm 1000

Berok 1 hari rm 3000.

kalau kucing dan berok jamil charge rm 3000


Bila dengar je harga ,jawapanya yg selalu jamil dengar. ( ok nanti kami akan hubungi abg jamil ) dan jamil tahu maknanya tak mampu le tu. syarikat malaysia mereka kalau boleh semuanya mahu percuma. sebab itulah filem filem dna darama melayu hancur. mabok kepayang.hanya lembu lembu tua di kampong je tengok


If a homeless cat could talk, it would probably say, 'Give me shelter, food, companionship and love, and I will be yours for life!"

http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall

http://ppkskl.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.