Thursday, September 29, 2011

Pertemuan dengan YB Dato Seri Noh Omar


Hari ini rabu 28 sept Persatuan Perlindungan Kucing Selangor dan Kuala Lumpur PPKSKL yang di wakili oleh pengerusi Sdr jamil Ismail , Ketua Biro dana Sdr syahrul Nizam , Bendahari sdr hamizun dan ketua biro Logistik Sdr Ahmad Zakuan telah mengadakan pertemuan dengan Menteri Pertanian Dan Asas Tani Dato Seri Noh Omar di kementerian Pertanian Dan Asas Tani di putrajaya ,

Tujuan pertemuan ialah untuk berbincang beberapa perkata yang berkenaan dengan keadilan, keselamatan kucing kucing terbiar , juga Pengerusi membawa cadangan untuk membina sebuah tempat kucing kucing terbiar yg di namakan zoo kucing dan ini telah mendapat perhatian khursus dari YB Menteri sendiri . YB Menteri sendiri menawarkan tanah di bukit cahaya. untuk membinanya. YB Menteri juga meminta hal ini dibincangkan segera .

Pihak PPKSKL amat berpuas hati dengan pertemuan yg begitu ramah mesra yang juga di hadiri YB Timbalan Menteri dan juga Dato KP . Pertemuan ini juga mendapat perhatian akhbar dan media yg mana telah pun keluar dalam berita tv 1 malam tadi.

Foto foto lain boleh di lihat di FB ppkskl.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.162745323812984.43544.100002325526282&type=1
If a homeless cat could talk, it would probably say, 'Give me shelter, food, companionship and love, and I will be yours for life!"

http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall

http://ppkskl.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.