Tuesday, October 2, 2012

Kenyataan daripada orang BODOH



 

Pengarah Penguatkuasa DVS Dato' Radzuan, bercakap sama seperti anjing yg menyalak hanya nak selepas mengigit kucing tuanya. adakah dia ini bodoh atau belakon bodoh , dia ni islam ke kafir. di mana dia letakan kepala otak nya. di lutut kah. tak pernah terjadi dalam islam atau sejarah negara ini orang yg mengaku dirinya islam mengatakn kucing boleh di makan.

Tahukah dia atau bodohkan dia kucing tu haiwan kesayangan nabi. dalam islam pun tiada mengatakan kucing boleh di makan . kalau bangsa lain dari negara lain nak makan itu mereka punya pasal but dont ever ever do in this country , negara malaysia bukan negara yg mengamalkan pemakanan kucing. ape tok nenek dia ajar kah. kenyataan yang tidak sepatutnya keluar dari mulut seorang pegawai veterinar.

Kita animals lover menentang penginayaan kucing, ketidakadilan terhadap kucing terbiar. rumah aku di serbu hampir 5 kali dalam masa 10 tahun. hanya kerana orang fithnah aku inaya kucing walaupun tiada.tau tau Pengarah Penguatkuasa DVS Dato' Radzuan, keluarkan kenyataan tak salah makan kucing WTF!!!.dia seolah olah memberi lampu hijau kepada pendatang terutamanya bangsa mynmar, thai laos yg terkenal mentekedarah kucing.

Saya rasa Pengarah Penguatkuasa DVS Dato' Radzuan patut meletakan jawatan kerana mengeluarkan kenyataan yang paling bodoh bangang yg pernah saya dengar dari seorang yg berkerja dgn jabatan yg berkaitan haiwan . like what i always said. and it correct. NOT MEENING THAT PERSON ANIMALS DR OR SOMEONE WHO ARE WORKING AT VETERINAS DEEPARTMENTS ARE ANIMALS LOVER. they work becouse salary. MEREKA KERJA PASAL GAJI BUKAN PASAL SAYANGKAN HAIWAN.

Disini aku buat kenyatan ANDAI KATA TERJADI SECARA BESAR BESARAN KEJADIAN MEMAKAN KUCING BERLAKU DI NEGARA INI demi Allah aku akan cari manusia yang bernama Pengarah Penguatkuasa DVS Dato' Radzuan and you will know what happen to you. REMEMBER MY WORDS....Dayang Suhaila ,Seri Sumaniseh Soudianto

Mohon maaf kalau bahasa ku kasar. tetapi aku tidak boleh sama sekali waaemah apa pun alasan membenarkan orang memakan kucing sesukahati mereka no way.
Jamilkucing

Kuala lumpur


MAY BANK BERHA:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 

For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

 BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

1 comment:

  1. Sudah tiada makanan lain ke???
    Itu jgk boleh dikategorikan "kekejaman".
    Tanya hati nurani masing2 apa perasaan bila melihat kucing itu disembelih~dkupas~dipotong~dihiris~dimasak dan dimakan. Hati x boleh terima...
    Dato Ridzwan ni memang xda hati perut. BODOH!!!

    ReplyDelete

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.