Tuesday, September 25, 2012

Shakinas ( Petronas )

 Ini Shakinas ( Diserahkan di PETRONAS ) di serahkan oleh Ryunalie Aria kepada jamil hari ini. menurut beliau shakinas di jumpai dalam keadaan tangan kirinya hancur sehingga menampakkan tulang KEMUNGKINAN ( di pukul , di langgar , ) beliau telah membawa shakinas ke klinik. untuk rawatan tetapi disebabkan Dr meletakan harga yg terlampau tinggi untuk kos rawatan beliau sebagai seorang pelajar mana mungkin mempunyai kemampuan. atas rekomendation dari shin beliau menghubungi jamil untuk mendapatklan bantuan.

 Beliau juga menyerahkan sedikit sumbangan untuk rawatan dan bill yg mana beliau terpaks abayar di klinik tersebut. apabila jamil melihat bill tersebut apa yg jamil boleh katakan some Dr suka menipu orang yg tidak tahu. klinik tersebut mengenakan bayaran rm 230 terhadap benda bend ayg tidak sepatutnya di lakukan ataua di kenakan. tetapi inilah yg selalu jamil katakan BUKAN BEERTI ORNAG ITU DR HAIWAN DIA PENCINTA HAIWAN ).

 Jamil akan cuba merawat shakinas. dia akan di bawa ke klinik esok. untuk pemeriksanan dna rawatan .terpulang kepada Dr UNTUK MEMBUAT KEPUTUSAN SAMAADA TANGANYA PERLU DI POTONG ATAU di ubat sahaja . setakat ini pembelanjaan untuk pengubatan shakinas telah mencecah rm 230/ dan sumbangan yg ada dalam tangan untuk kos rawatan selanjutnya sebanyak rm 120/ .jamil tidak meminta tetapi kepada yang ada hati dan sudi untuk membantu bolehlah menyumbang ke dalam akaun jamil. di


 
MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536

Selepas bank in tolong inform jamil nama dan berapa di 019 2504242

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.