Monday, May 13, 2013

Hipocrite and pretanding


 LAYAKKAH KO ORANG MENGAKU ANIMALS LOVER OR ANIMALS RESCUER!!!!!!!!!!!

Apabila jamil jumpa anjing jalanan DOGGIE BUSHIDO yang berkurap dan berkudis di jalanan , jamil post minta tolong sesiapa yg sudi abdopt atau foster tetapi tiada sampai jamil naik fed up dan bertekad membelanya. sehingga dia hilang waktu jamil pergi outstation.

kemudian jamil rescue Seekor ibu anjing dna anak.seekor mati. jamil namakan Doggie Iciban jamil postkan , lepas 2 minggu baru ada yg sanggup tolong iaitu Wani Mutiah ,tapi pasal ada perempuan celaka yg berlakon kaya nak belagak sampai ajdi kalang kabut.anjing yg dah di ambil terpaksa di pulangkan balik. last last Dogguie Iciban di hantar ke tempat Pakmie Shelter.

Kemudian ornag buang seekor anak anjing jamil namakan Doggir Iciban junior ke dalam kawasan rumah. jamil post mohon pertolongan sesiapa abdopt atau foster nobody care. tiada jawapan. ada satu jawapan pulak alasannya. foto yg jamil post kan itu ada nama jamil jadi. katanya ada ornag suka jamil ada tak suka jamil WTF!!! you wnat to help me or help animals. bodoh.......so Doggie iciban juga jamil dan naik fedup than berjanji untuk membelanya.

Kemudian jamil jumpa seekor anjing kena langgar patah kaki , Azrol Ortega namakan Doggie Sakura, jamil postkan mohon abdopt atau foster dari kakinya patah sampai dah boleh berjalan nobody care or intersted to help , sampai jamil bertekad apabila dia sudah semboh jamil nak hantar balik ke tempat jumpa mungkin dia ada tuan.

Dan kelmarin ada orang campak seekor anjing baka mahal shiazu kalau tak silap. pukul 7.oopm jamil postkan. pukul 10..00 malam 7 orang intersted to abdopt atau nak ambil. ALASAN kesian. WTF why suddenly everyone intersted .or kesian. WOI KO ORANG INGAT AKU BODOH KE. aku tahu la ini anjing baka mahal. imported. HUH GERAM LA TU!!!!!!!!

Ada satu tu pulak siap call , nak ambik. jamil pulak waktu tu tengah bersihkan bulu bulu yg bergumpal. jamilc akap tengah bersihkan. dia boleh ajwab. ok abang bersihkan dulu sampai nampak cantik nanti saya pergi ambil APE PUNYA KEPALA BAPAK .

Layak ke ko orang mengaku animals lover or animals rescue mcm ni. nak yg mahal je yg import je. come on la. stop PRETANDING GOOD OK. STOP HIPOCRITE LA,

Di sebabkan jamil dah jumpa animals rescue tulin yg sanggup foster Doggie iciban Dgn Doggie Sakura , jamil akan menjaga Doggie gedik , esok dia akan di hatar untuk Grooming . nak botakan semua rambut dia biar tumbuh yg baru.

Adios... 

MAY BANK BERHAD : 
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL
 ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

 BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.