Sunday, January 31, 2010

make money from other people..

Ini kali ke 6 jamil terjumpa orang cuba membuat wang poket dari jamil dan kucing jamil. dan bukan nak fithnah , bukan nak tuduh dalam 6 tu 1 cina 5 melayu. yang ini die menang rm 50/ waa senang je si melayu ni buat duit yel.tapi cuba kalau suruh bayar mampos tak bayar.sanggup delete foto. dari keluarkan duit untuk membnatu haiwan.itu lah bangsaku melayu.ini kenyataan bukan tomahan atau fithnah.ini kenyataan. ko orang melayu aku pun melayu.kita tentu tahu hati budi melayu termasuk diri kita. yang ini jmumpa dalam the star.


Help me to help abandoned animals.Only if you have HEART..

2 comments:

  1. assalamualaikum
    semoga Allah berkati serta balas usaha dan jasa en. jamil

    kami akan letak link blog en jamil dalam page kami.

    ReplyDelete

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.