Saturday, January 23, 2010

Thank judith Williamson


1) Bersyukur jamil hari ini di bukit bintang christina wanita cina yang menjadi executive general manager hotel parkroyal datangd engan 2 orang mat salleh. christina ni selalu menjadi wakil seorang wanita mat salleh bernama judith williamson ( salah seorang board director hotel parkroyal seluruh dunia.) judith pernah datang kuala lumpur 2-3 kali. dan 2-3 kali datang jenguh jamil setelah kami kenal.

Kalau judith tidak datang malaysia dia mesti wakilkan christina wanita cina itu untuk beri sumbangan.selalunya rm 200- rm 300/ ari ini christina datang dan beri sumbangan dari judith. juga 2 mat salleh dari usa yg tak pernah datang malaysia .di bawa oleh christina hanya nak tengok jamil. tengok wajah mat salleh tu teruja,yg perempuan tu sampai tenganga. katanya memangd ah tengok foto-foto tapi bila real dia tekejut


2 ) Jumpa seorang pelancong mat salleh .die datang terus shake hand dgn jamil.dan berkata ( last 5 years i come here .you are here. now i come again you still here.you special man. )jamil ketawa . sebelum dia pergi satu ayat yang buat jamil rasa sunggu bangga ialah dia kata ( kuala lumpur special becouse about you ) itu lah yang selalu jamil kata bangsa lain, ugama lain lebih menyanjung apa yang jamil buat dari bangsa sendiri. apa nak buat.



Help me to help abandoned animals.Only if you have HEART..

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.