Sunday, April 7, 2013

Jimatkan Elektrik Anda Ia Amat Berkesan
http://jamilthecatman.blogspot.com/2012/11/electricity-saver-card-esc-kad-penjimat.html

http://www.nethybrid.biz/web/new/product_esc-malay.htm

SESIAPA YANG BILL ELKTRIK NYA TINGGI APA LAGI.....hubungi Jamil Segera 019 2504242

Sekeping anda beli kad ESC anda telah membiayai makanan seekor kucing terbiar yg Jamil selamatkan selama 3 bulan. Pahala dapat keuntungan bill elektrik pun dapat. hubungi saya segera. cuba satu dulu. tak rugi kalau anda mencuba. kalau bill rumah anda murah. belikan untuk ibu dan ayah.

Dapatkan Kad ESC segera. kad ESC adalah peranti elektrik yang sangat berkesan , tidak menyalahi undang undang, tidak perlu wirering, atau plug. tak susah memasang. budak 10 tahu pun kalau tunjuk akan tahu memasangnya. banyak Rakan FB saya telah membela dan Alhamdullilah setakat ini belum lagi ada yg mengatakan tidak berkesan .

Cuma samaada anda mendapat 30% atau 40% atau 50% itu sahaja. tetapi yg saya berani berjanji ialah 30%. apa lagi anda hanya perlu membeli sekeping kad jika bill bulanan anda rm 300 ke bawah. dah pakai dapat keputusan tak puas nak kuat lagi tambah lagi satu itu je. ini bukan gurauan, ini bukan sandiwara , ini bukan cerita kartun. anda bising bill tinggi pun tak guna kalau tak berusaha. komplain TNB pun dia tetap sama. so ada jalan halal gunakan itu je.Dapatkan segera kad ESC dari Jamilkucing . hubungi saya segera . call atau SMS 019 250424MAY BANK BERHAD : 
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
 JAMIL BIN ISMAIL 
 ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

 BANK ISLAM MALAYSIA 
BERHAD JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.