Saturday, July 13, 2013

Rescue abandoned cats form Jelatek
Terima sms dan PVT di Facebook dari rakan Fb beritahu ada orang buang ibu dna anak kucing di bawah bangunan tempat beliau tinggal. tetapi disebabkan tersangat sibuk lewat malam baru dapat ambil , SEMENJAM BAZAAR RAMADHAN DI BUKA MEMANG JAMIL SIBUK SANGAT.BERKEJAR KE SANA KEJAR KE SINI. Tapi alhamdullilah hari ini everything sattle.

Balikd ari bukit bintang lepas berbuka di sana. mandi solat maghrib dan ishak, lepas tu ke masjid solat tarawih , balik . makan sedikit apa yg di bawa balik. keluar pula ke bukit bintang pasal ada peniaga jamil meniaga sampai malam. sebab itu khemah jamil ada sediakan bekalan elektrik.kemudian makan di sebuah warong di jalan alor.

Sdr Azrol Ortega call dan jamil suruh beliau ke tempat jamil makan. lepas tu jamil ajak beliau ikut sama sama menyelamatkan anak anak kucing dan ibunya. kerana berdekatan dengan rumah beliau.sampai alhamdullilah rakan Fb jamil telah letakan dalam kotak dan sorokan bawah tangga , ibunya pula duduk atas kerusi. ambil amsukand alam box dan abwa balik.

Bersihkan , beri ubat cacing , antibiotic dan multivitamin dan letakan dalam kandnag yg telah di sediakan dry dan wet food. semoga mereka sihat dan panjang umur insyaallah.DONATION FOR ABANDONED ANIMALS!! 


MAY BANK BERHAD : 
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.