Thursday, May 17, 2012

Thank Mr Peter H. K. Lee


Hari ini jamil tidak ke bukit bintang kerana ada appoitments dengan Managing Director Citidirect Mr Peter H K Lim . sebab baru baru ini jamil ada sms beberapa ornag mohon sumbangan kerana seminggu dua ini di bukit bintang teruk sangat, bukan jamil sahaja. pekedai pemandu teksi pun mengeloh. Mr Peter dan Datuk Seri Dr Wan azizah antara orang yg jamil sms.

Semalam beliau telah sms jamil minta jamil datang ke pejabat beliau . alhamdullilah bukan sahaja beliau menyumbang sumbangan melalui bank malah beliau telah memberi satu idea dan peluang menbuat wang yg jamil rasa jamil mampu. untuk melakukanya. pun begitu beliau minta jamil fikir dahulu.

Bukan nak bercakap pasal bangsa , tapi malu la. kebanyakan ornag melayu bangs akita yg jamil minta bantuan , sumbangan , pertolongan yang jamil dapat hanya sindiran , kutukan, cacian, dan penghinaan cuba jatuhkan nama jamilkucing. . tapi bangsa lain bukan hanya beri sumbangan malah tunjukan berikan peluang untuk jamil naik , peluang untuk jamil mencari wang, peluang untuk jamil menjana diri jamil.

Tapi bila jamil cerita begini pasti akan ada yg marah. tiu memang sifat semulajadi kita. cukuplah jamil buat kerja amal tak payahlah membusukan, menjatuhakn saya. i never give people problem. i am just the person who speak direct never kona kona. itu je.

MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.