Friday, August 10, 2012

Shakijang


Salam

Ini adalah Shakijang ( kajang ) kucing yg di jumpai oleh Mardziatul Irqin Binti Ismail (Cik Kenji) dan suaminya di kediaman mereka di kajang. seekor anak kucing kacukan. yg sebelah matanya telah rosak. beliau telah menyelamatkan anak kucing tersebut. tetapi dis ebabkan kucing tersebut sakit. beliau memohon jamilkucing membantu. kerana jamil ada pengalaman merawat kucing yg mata rosak sebelah iaitu ( shakiven )

Beliau memohon jamil merawa dna beliau sanggup mengeluarkan segala pembelanjaan untuk rawatan. as usual aku ni susah nak menolak terutamanya kalau kucing kurap atau sakit. dan jamil bersetuju untuk mengambil , menjaga dan merawatinya. tetapis eperti biasa apa yg jamil beri peringatan jamil tak berani menjamin nyawa mereka panjang itu je. dan beliau setuju.
agaimana kita nak kena orang itu Genuin animals lover. senang je.

1 ) Sanggup datang dari jauh iaitu kajang demi haiwan..

2 ) Sanggup mengeluar pembelanjaan yg besar untuk merawat kucing. dan maaf cakap jamil tengok dia dan suami pun bukanlah dari golongan koperat.

3 ) Sanggup lakukan apa sahaj demi haiwan.

Buat Mardziatul Irqin Binti Ismail (Cik Kenji) anda layak selayaknya di gelar Genuin animals lover. Anak kucing ini di beri nama SHAKIJANG kerana ia dari kajang.

Semoga dia sihat dna matanya bertambah baik.





B



MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.