Saturday, November 20, 2010

Di temuramah oleh Raja Lawak Zizan



Di temuramah oleh Raja Lawak Zizan untuk rancangan talk show yang akan keluar di astro, channel berapa entah la. tapi tungguuuuuu . hampir satu jam interview di adakan, punyalah ramai orang tengok dan macam konsert show. jamil dah tak berupaya menahan si pengambil gambar free . mungkin rezeki die orang.





Foto-foto lain boleh di lihat di sini.....

http://jamilkucing.fotopages.com/?entry=2107355

Surah Ghafir : 7-9Hadis Riwayat Muslim Bermaksud :"Pada setiap pagi seorang itu pasti di sertai oleh dua malaikat yang berdoa : Ya Allah berikanlah kerosakan terhadap orang yang enggan membelanjakan hartanya untuk bersedekah ",sedangkan yang lain berdoa : " Ya Allah berikanlah pengantian terhadap orang yang gemar membelanjakan hartanya kepada kebaikan ".

7 comments:

  1. salam bang..saya nak adopt kucing buta tu leh x?

    ni no sy 0133668366..

    ReplyDelete
  2. Susah nak cakap la. sebab abg jamil tak pernah jual atau bagi dekat orang kucing yg telah abg jamil ambil.tak sampai hati. bagi abg one week to think boleh.

    ReplyDelete
  3. boleh bang..saya ingat abg ada bg kucing terbiar..huhu ok bang xpe..

    ReplyDelete
  4. 1st tym tengok abg jamil senyum dlm gmbr..hehe..suda brapa kali aku dtg sna x penah tengok abg jamil senyum..bikin aku takut sket..hehe..br2 nih pun sempat singgah tengok abg jamil sekejap..Apa yg abg buat nih bikin kamu kagum!! (Lina dari sabah)

    ReplyDelete
  5. Thank Lina. minta maaf tak senyum bukan sombong ,memang wajah abg jamil cam tu.

    Akar nibung meresap
    Akar matid alam perahu
    Terbakar kampong kelihatan asap
    Terbakar hati siapa yang tahu.

    ReplyDelete
  6. Aku pantang sket dgr pantun nih bang..hehe..

    Ikut mati jadi arang,
    terbakar hati siapa yang tahu,
    jangan dengar kata orang,
    sampai bila kita xkan maju..

    Bikin apa yg abg rasa betul..
    yang Di Atas tuh tahu niat kita..
    Pedulikan kata org bang!
    Hati hitam mmg slalu cemburu..hehe..

    ReplyDelete
  7. Pergi kedah beli jamu
    Minum kopi terlampau hangat
    Sejuk hati terhadap sokonganmu
    terasa diri mula bersemangat.

    ReplyDelete

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.