Monday, November 29, 2010

Kenapa Jamil Benci Perangai Melayu 1


Leotazz818 ( Forum Cari )



aku tak kisah le dia nak mintak derma ker ape sbb nak bela kucing... tp pada pendapat aku kalau nak beramal, kenapa memaksa org menderma..( Biaslahkan melayu semua nak free ) ini ko ke nak beramal atau ko paksa org beramal?? lepas tu main paksa2 pulak.. org bg singgit dua.. x mo.. marah2 org tu.. siap tetapkan harga... lepas tu listkan keperluan dia.. nak kena byr bil, minyak moto, makanan kucing, duit api air.. lerrr... abih org lain tak kena byr mcm ko ker? kalau dah tak mampu.. x pyh bela kucing..( aku tak mampu tapi aku di kurniakan hati oleh pencipta bodoh ) bukan saja-saja aku nak buat pelacur ) org lain bela stray cat gak.. tp dgn kemampuan sendiri.. tak der nak mintak sedekah duit org... utk pengetahuan korang, ramai lagi yg bela stray cat.( Hoi sundal bodoh , die orang bela , aku menyelamat bahalol ) . selamatkan kucing terbiar... tp dgn cara yg lebih berhemah dan kasih sayang...( memang la pilih yg bulu lebat dan cantik je ka. biasalah melayu ) kecuali org yg tak tau ape2 pasal kucing ni bole la dia kelentong.. ambik bulat2 apa yg dia bebelkan tu...
anyway.. pasal masuk oprah show tu.. adehhh.. propa jer tu cik abang.. cik akak sekelian...( propa kepala pukimak kau pelacur. kalau tak tahu apa-apa balik jaga laki kau tu je. kalau dengki mengaku je lah dasar pelacur tua ) nak bg gimik kat u all.. especially kat org yg selalu kutuk dia.. mmg mental la dia nih!( mental? abih yg ko terhegeh-hegeh datang bb dgn rumah aku buat apa. weiii bukan aku pi rumah kau, tak sedar diri . datang rumah org yg ko kata mental .nape ko sakit mental ke )


http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=384289&extra=&page=17

Tentu pembaca tak percaya foto betina kelantan tu yg menulis dalam forum tu tapi itulah kenyataanya, betina melyau pakai tudung dah berlaki, ada anak tapi dok melacurkan diri dalam internet , dok mengumpat , mengutuk , menghina orang . memang jamil kenal betina ni. pernah datang bukit bintang , pernah datang ke rumah lama jamil di perdana villa deluxe . pernah makan di rumah , tapi sakit hatid ekat jamil tak tentu pasal, mungkin suaminya tak dapat memuaskan beliau agaknya. tu yg mengedikd alam internet tu.

nak kata jamil pernah tipu dia tak. nak kata pernah menggangu rumahtangga beliau pun tak , nak kata dia pernah minta barang jamil tapi jamil tak bagi pun tak juga , nak kata jamil hutang dia pun tak juga , nak kata jamil mengandungkan anak dia pun tak juga. tapi kenapa yang sakit hati sangat dekat jamil. tak sedarkah diri tu dah tua. pakai tudung tu berlakon je ka.

Inilah salah satu contoh yang jamil selau cakap orang melayu tak layak mengaku islam, they wearing like muslim people but thear atitude worst than non muslim, inilah salah satus ebab jamil benci perangai orang kita. busuk hati perut. jealouse mengaku je lah. oh ya untuk pengetahuan betina kelantan ooi ko bela kucing ,orang lain bela kucIng waaemah stry cats. tapi aku menyelamatkan kucing BODOH , membela dgn menyelamat tak kan tak tahu bezakan BODOH. aku ada hutang laki kau ke yg kau dok mengutuk aku tu. sedarlah diri wahai betina kelantan tua. kubur kata mari rumah kata pergi , BERTAUBATLAH jangan dok dengkid ekat orang.
Kepada pembaca mohon maaf dgn ayat-ayat kasar sebab betina mcm ni tak layak di gunakan bahasa berhemah.

Surah Ghafir : 7-9Hadis Riwayat Muslim Bermaksud :"Pada setiap pagi seorang itu pasti di sertai oleh dua malaikat yang berdoa : Ya Allah berikanlah kerosakan terhadap orang yang enggan membelanjakan hartanya untuk bersedekah ",sedangkan yang lain berdoa : " Ya Allah berikanlah pengantian terhadap orang yang gemar membelanjakan hartanya kepada kebaikan ".

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.