Wednesday, February 20, 2013

Cubaan melagakan Jamilkucing dgn Pakmie Shelter

 Apa yang cuba di lakukan oleh SHARUL NIZAM ABD RAHIM terhadap Pakmie sama mcm yg dia cuba lakukan kepada saya waktu dia jadi ajk persatuan saya dahulu.yg menyebabkan saya pecat dia. dia cuba kontrol orang dan cuba mengajar saya menjaga ,/ menyelamat kucing kcuing terbiar , seolah olah dia dahulu yg melakukan kerja amal bukan Jamilkucing.

Tadi dapat bercakap dalam telefon dengan pakmie , Pakmie sendiri cerita bagaimana kesusahan dia . di kontrol. menurut pakmie pertnah terjadi pakmie dalam kesusahan dna cuba meminta rm 500/ dari Sharul . sharul siap boleh sound Pakmie ,Pakmie ambil duit ni. tapi Pakmie mesti abdopt anjing anjing terbiar . seolah olah selama ini pakmie tak buat. seolah olah pakmie baru belajar menyelamatkan haiwan. tapi dia lupa dah 20 tahun lebih ornag tu buat kerja tu.

Pakmie bukan minta suka suka , saya amat memahami situasi pakmie. dan bukan pakmie sengkek nak minta duit dari mereka, tetapi mereka sendiri yang pergi sibuk sibuk nak bantu pakmie. nak buat accountable konon. orang yang melakukan kerja amal tetap seperti pakmie& mak intan memerlukan duit sentiasa. tiada siapa boleh kontrol hari ini rm 100 / esok rm 100. BAPAK KAU NAK KONTROL ORANG. engkau tu hingus pun dok meleleh lagi dalam bab membantu haiwan nak mengajar ornag.

Kepada Paun Zarina Ismail selagi ada masa untuk berundur ,undurlah sekarang sebelum dia menyusahkan puan. bab duit adalah lebih elok puan beri terus dekat pakmie. mereka memerlukan wang sentiasa. tahulah pakmie nak mengunakanya. percayalah mereka. Binatang berupa manusia bernama SHARUL NIZAM ABD RAHIM ini boleh menjatuhkan puan dan pakmie bila bila masa. contohilah saya , Datin Susan Zakaria , Azrol Ortega , Wani Muthiah dll yg terus buang dia.

Dia cub amelagakan saya dengan pakmie , tetapi dia lupa pakmie bukan manusia bodoh. dia seperti saya tahu siapa yang jujur siapa yg hanya mencari kesempatan untuk mencari nama. dalam animals charity tiada parti, bangsa atau agama. tapi bangsat ini campur aduk semua. dia tak layak lagi di biarkan dalam kalangan animals lover. animals lover sepatutnya bersatu hancurkan manusia laknat ini.

MAY BANK BERHAD:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.