Wednesday, December 1, 2010

My cats Garden Time

Dah dekat setahun jamil tak bawa kucing-kucing ke taman pada sebelah malam , ye la dah setahun jamil tak ada kereta. minggu lepa sjamil lepaskan geram jamil 10-20 ekor ke taman tempat lama, nasib baik tempat tu tak berubah .
Apa lagi ler. kucing-kucing raya sakan. panjant pokok.sampai tak hingat. main puas puas. melompat sana melompat sini, nerguling-guling.



Dans eperti biasalah ada le dua tiga penyibuk datang nak ambil foto,tanya tidak , minta kebenaran tidak but what can i said can MALAY maa. everything free for them. nanti bila cakap kata anti melayu lah. benci melayu lah. so what? kalau aku benci perangai melayu, aku tak pandai berlakon ok.




Surah Ghafir : 7-9Hadis Riwayat Muslim Bermaksud :"Pada setiap pagi seorang itu pasti di sertai oleh dua malaikat yang berdoa : Ya Allah berikanlah kerosakan terhadap orang yang enggan membelanjakan hartanya untuk bersedekah ",sedangkan yang lain berdoa : " Ya Allah berikanlah pengantian terhadap orang yang gemar membelanjakan hartanya kepada kebaikan ".

No comments:

Post a Comment

You can leave comment.if good and ok i will publish it. if rude or bullshit arios kabaretos lambrados.