Friday, January 20, 2012

In terview di Tv Station Holland



MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Sunday, January 15, 2012

Terimakasih Student kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor

Jutaan terimakasih kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor terutamanya CIK NURUL HUDA ARSAH di atas sumbangan yg di kutip dari kalangan pelajar pelajar kolej kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor . Hasil dari kutipan sumbangan mereka berjaya mengumpul rm 458.55 sen untuk dis eumbangkan kepada JAMILKUCING bagi membantu anak anak bulus.
Cik nurul huda adalah salah seorang pelajar kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor yang datang ke bukit bintang berjumpa jamil dengan tujuan untuk memohon mengadakan temuramah terhadap jamilkucing dan kerja kerja jamil.untuk majalah kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor . Cik nurul huda Arsah telah mengadakans essi temuramah di bukit bintang 2 kali dan di rumah sekali. jamil amat berharap mereka berpuashati.



Cik nurul huda juga telah mengadakan tabung sumbangan bagi student student yg berminat untuk membantu jamil.dan apa yg beliau janjikan kepada jamil telah beliau kotakan. dan makbulkan janjinya. terus terang abg jamil terasa begitu terharu sesangat. this is the first time studen buat kutipan sumbangan bagi memba ntu jamilkucing. Terimakasih Nurul hudan dans eluruh pelajar pelajar kolej



MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Shakilim Juniior


Kuicng ni di ambil semalam di restoran ALIM so jamil namakan dia SHAKILIM JUNIOR . pandai belakon. datang dekat minta makan buat buat mata sakit sebelah. bagi makan ayam. lepas tu ambil abwa balik elok pulak dua dua matanya. tipu punya kucing hahahaha. sekarang dia berada dalam jagaan jamil. dulu ada shakilim tapi telah pergi. di ambil di tempat yg sama.



MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAILACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Sumbangan makanan kucing dari Salwa


Sumbangan makanan kucing pertama yang di hantar ke rumah Jamil petang tadi di sumbang oleh salwa Cats. terimakasih kepada salwa yg menyumbang. walaupun jamil nak mulakan minggu depan orang yg perihatin telah memulakan kerja.orang nya seperti biasa will be the fir for everything i request.terimakasih banyak banyak. semoga dia di berkati dan di murahkan rezeki Allah

MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CAREACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Terima sumbangan makanan kucing dari Joy


Dua hari lepas jamil terima msg dari Joy E. Saga dari ipoh mengatakan yg beliau akan ke kuala lumpur berurusan, ajdi beliau berminat untuk menyumbang makanan kucing. dis ebabkan beliau tidak berapa tahu jalan jalan di kuala lumpur kami buat appoitments di mana tempat yg beliau tahu.dan kami berjanji untuk berjumpa di kfc stadium bolasepak ceras.

Dan hari ini pukul 11.30 jamil telah ke sana untuk mengambil makanan kucing itu. terimakasih Joy atas keperihatinan terhadap kucing dna terimakasih atas sumbangan. My god bless you Joy.

MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall

http://ppkskl.blogspot.com

Kunjungan dari rakan rakan Facebook



Seperti yang di janjikan jamil menerima kunjungan sdr Fendi Hassassins Izznogoud , Aoki Chin dan Gullad Gulled Ali ke rumah jamil malam tadi. mereka sampai tepat tepat pukul 10.00 malam sewaktu jamil betul betul nak keluar jogging.bukan salah mereka jamil yg terlupa. kami berbual hampir 2 jam. habis betul betul pukul 12.00 malam. mereka datang betul betul time. buah buahan banyak.

Sebelum balik mereka bertiga telah memberi sumbangan peribadi utnuk makanan anak anak bulu , untuk JK dna Shaki mereka membeli beberapa kotak air ribena. buast mereka bertiga jamil ucapkan jutaan terimakasih. atas kunjungan dna sumbangan.

MAY BANK BERHAD;
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall

http://ppkskl.blogspot.com

Shaki berterimakasih jamil tidak tinggalkan dia


Sewaktu balik ke kampong kelmarin jamil bawa JK dan SHAKI melawat rumah tempat asal mereka. 10 kilometer dari rumah itu mereka berdua seperti sudah tahu. kiri kanan depan belakang mereka melilau tengok.
Salahs eekor berok di situ cuba menarik shaki membuat dia ketakutan.


Selepas keluar dari rumah asal mereka SHAKI memelok jamil hampir 5 kilometer.sambil merengget langsung tak mahu lepaskan jamil. mungkin dia berterimakasih kerana jamil tidak meninggal dia di tempat asalnya. haiwan pun ada perasaan kasih sayang dna membalas budi

MAY BANK BERHAD;
MAY BANK(KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpu/ 104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Pulang ke kampong





Selepas hampir 6 tahun tidak mempunyai kesempatan dan kesampaian dek kerana anak anak bulu , akhirnya semalam jamil dapat peluang pulang ke kampong asal jamil. dengan di temani oleh pembantu peribadi istimewa. kami bertolak dalam pukul 12.00 tenga malam hari khamis . sebab jamil tak mahu rush rush. so 2-3 kali singgah di R&R pukul 5.00 pagi kami sampai ke taiping. singgah dahulu di restoran abang jamil Mohd Saad di padang bola jalan tupai.



Selepas sarapan dalam pukul 8.00 kami bertolak ke selama perak yg kira kira 38 kilometer.pertama jamil singgah disekolah jamil dahulu. kemudian ke rantau panjang tempat asal usul JK dan Shaki , kemudian baliks emula ke selamat singgah dis ekolah rendah jamil dahulu dna kemudian baru pulang ke kampong jamil. di kampong sehingga pukul 5.00ptg. sempat solat jumaat. dapatlah mengumpul serba sedikit buah buahan untuk di bawa pulang .



Pukul 5.00ptg bertolak balik ke taiping. sampai kemunting singgah di rumah bappa saudara ku pak su ahmad. duduk di sana dalam setengah jam. menurut bapak saudar jamil salahs atu kelebihan jamil ialah tidak mudah melupakan orang. kerana katanays etiap kali jamil balik kempong pasti jamil akan singgah di setiap rumah yg bergelar bapa saudara. setengah jam dis ana kami ke restoran abg Mohd Saad balik. pekena cucur udang. 7.00ptg bertolak balik. kuala lumpur. sampai di kuala lumpur rumah dalam pukul 10.45.




MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2
http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall
http://ppkskl.blogspot.com

Saturday, January 7, 2012

Tuduhan terbaru Dari Manusia Celaka DI KTAJ



This picture was share by one of my friend, she is a vet, was wondering anyone in Malaysia can investigate this matter. Below is her description:

This picture was taken on 20/4/2008 at Jln. Bukit Bintang, KL, somewhere near McDonald's Restaurant. I think the cats are not hypnotised or following specific commands or training, but they have been drugged. I saw them again in Nov. 2012, right at the same spot and with the same man who charges the public for taking their pictures or 'donating'. Please stop giving any money to the cruel man and report this to the authority for animal cruelty. He might use the money to buy more drugs to keep the cats 'hypnotised'. The cats look very tired & dehydrated & their hairs are rough.
Share · 3 hours ago

  • Dadu Goodyear likes this.
    • Dadu Goodyear SIALAN!!! kekejaman di depan mater!! kurang ajaran!! eiii penaniayaan yg AMAT KETARA!!!
      about an hour ago · 2
    • Dewi Kencana Putri I think i know who did this.when i first saw the pic abt last year i think,i was like biar betul weyh kucing kene stack camtu n diorang x gerak pape pun..sian sgt time tgk tu..
      about an hour ago · 2
    • Soraya Yusof I've seen this too..the guy is quite kasar..dia mmg marah gile kat siapa2 nk amek gambar kucing2 without paying..n I think there's a monkey there jugak..
      about an hour ago · 2
    • Muhd Zul Azren Guys,we already discussed bout it long time ago.If im not mistaken,He/They already lodge a police report to our admin coz condemming them.I hope this post akan didelete untuk mengelak apa2 daripada berlaku.Sorry :)
      44 minutes ago · 3
    • ZigZag Naim Better remove this post immediately...looks like provocation...
      37 minutes ago · 1
    • New Qin Ni no action been taken for animal cruelty by Msia police??
      36 minutes ago
    • New Qin Ni I about to provoke something because of this post???
      33 minutes ago
    • Muhd Zul Azren There's no action to Msia police take towards him.and u can see he around bukit bintang,KL.u tak provoke qin ni.tapi takut pihak lain yang anggap u cuba provoke.because page KTAJ really have serious case wif the cat's owner.and i dare to say,that they have a few spy in this page too :)
      23 minutes ago
    • Muhd Zul Azren KTAJ and the individual that you're mentioning are in dispute. They have their disagreement about a few things. KTAJ do not wish to comment on this post or anything related to that individual. This post might be deleted after admins come back from TPPM event today

Ada satu datuk tu di bunuh , di bakar dan di buang ke sungai. kerana apa. orang tidak tahu tetapi di sawang internet semua cerita cerita pasal beliau keluar. dan orang orang di KTAJ yg suka menulis dna menuduh ni pun seeloknya di jadikan begitu.

MAY BANK BERHAD;MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)JAMIL BIN ISMAILACCOUNT NO: 164016046536For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall

http://ppkskl.blogspot.com