Monday, October 29, 2012

ESC Kad Penapis elektrik terbukti berkesan.








































keputusanya telah terbukti apa lagi yg perlu saya katakan.
bulan 8 kad ESC yang saya pasangkan di rumah saya sebanyak 2 kping saya
keluarkan dan bill saya bulan 8 ialah Rm 227.46 sen .




Dan pada bulan 9 saya paling balik kad ESC di kotak DB dalam
rumah saya dan kelmarin bill telah sampai. anda lihatlah sendiri perbezaanya .
bill bulan ini bulan 9 ialah Rm 122.43.




Untuk mengetahui lebih lanjut sila ke link yg saya sertakan
di ....




http://jamilthecatman.blogspot.com/2012/09/esc-kad-penjimat-elektrik.html




Dan jika berminat sila hubungi saya Jamil Bin Ismail (
Jamilkucing ) di talian 019 ; 2504242 .
warranty 10 tahun.













 

14 Faedah Utama ESC :









    Teknologi yang canggih daripada Jerman.



































    Sangat berkesan dan sesuai untuk kediaman, pejabat, kilang, pasar raya, hotel dan sebagainya.



    Keberkesanan serta-merta.



    Harga yang berpatutan dan berdaya saing.

















Pengenalan




Satu  inovasi canggih yang mengurangkan pembaziran tenaga elektrik dan  penggunaan dengan lebih efisyen dan mengurangkan bil elektrik ke kadar  yang lebih rendah. Kad Penjimat Elektrik ESC adalah kad yang dimuatkan  dengan kuasa tenaga yang universal.




Bagaimana ia berfungsi?




Kad  Penjimat Elektrik ESC menghasilkan getaran melalui sistem tenaga  tersendiri yang sangat kuat di mana ianya memberi kesan pada gelombang  elektrik yang berlebihan dan penyebab pembaziran kuasa elektrik.




Sepertimana  yang diketahui, pengunaan tenaga elektrik yang berlebihan pada setiap  rumah kediaman, bangunan komersial dan industri telah direkod oleh meter  dan dimasukkan di dalam bil.






Samada anda menggunakannya atau tidak, anda telah dicaj di dalam bil.


























Soalan-soalan Lazim (FAQ)




Adakah ia satu kesalahan menggunakannya?




Ia adalah satu kesalahan jika mengubahsuai/merosakkan meter. Bagaimanapun, seperti alat-alat



penjimat elektrik yang lain, misalnya lampu penjimat elektrik, banyak digunakan di luar meter,



ia bukan satu kesalahan.






Adakah ia berbahaya kepada kesihatan?






Tidak, malah ia membantu mengurangkan gelombang elektromagnetik.




Adakah ia daya penarik kilat?




Tidak, ia bukannya pengalir elektrik.




Saya mempunyai alat penjimat tenaga elektrik, bolehkan ESC digunakan bersama alat penjimat yang sedia ada?




Ya, ia boleh digunakan malah boleh menjimat (<>20%).




Adakah ia untuk sistem pendawaian 1 atau 3 Fasa?






Ia adalah sesuai untuk kedua-dua fasa.




Testimoni video




En Hashim Dari Gombak














Pak Tam Dari Kpg Melayu Ampang














Berminat  Hubungi Saya Segera Jamilkucing di Talian 019 2504242/ .jika sekitar  kuala lumpur saya akan hantar by hand,. tetapi di luar kuala lumpur saya  akan hantar melalui kurior. cara pemasangan yg sgt mudah disertakan.




MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2





Tuesday, October 16, 2012

Kad Penjimat Elektrik ..KL KE TAIPING






PERHATIAN PERHATIAN 25 / 26 october jamilkucing akan berada di TAIPING perak. jadi sesiapa dari belah utara yang ingin memesan atau membeli kad ESC secara by hand boleh hubungi jamil melalui telefon atau sms 019 2504242. kita akan buat perjanjian untuk berjumpa di mana sahaja. boleh booking sekarang kerana jamil takut stock tak cukup.

 http://www.nethybrid.biz/web/new/product_esc-malay.htm





PERHATIAN PERHATIAN 25 / 26 october jamilkucing akan berada di TAIPING perak. jadi sesiapa dari belah utara yang ingin memesan atau membeli CITIMAGMA secara by hand boleh hubungi jamil melalui telefon atau sms 019 2504242. kita akan buat perjanjian untuk berjumpa di mana sahaja. boleh booking sekarang kerana jamil takut stock tak cukup.

http://www.nethybrid.biz/web/new/product_cm.htm


MAY BANK BERHAD
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL ACCOUNT NO: 164016046536 
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE
 ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 

Monday, October 15, 2012

Kad esc amat berkesan untuk bill elektrik






Electricity Saver Card (ESC) / Kad Penjimat Elektrik
 



    Penyelesaian untuk penjimatan elektrik generasi baru berasaskan fizik kuantum.


    Teknologi yang canggih daripada Jerman.


    100% sah di sisi undang-undang dan mematuhi sepenuhnya taraf keselamatan.


    Menjimatkan ruang dan pemasangan mudah (hanya lekat & jimat)


    Tiada plag, tiada perubahan di peti DB • Tiada mudarat kepada pendawaian yang sedia ada • Tiada gangguan elektrik


    Tiada komponen elektronik maka tidak memerlukan elektrik untuk beroperasi.


    Tiada kerumitan: Tiada yuran perkhidmatan tambahan kerana tiada penyelenggaraan.


    Terbukti boleh mengurangkan pembaziran dan menjimatkan bil elektrik daripada 10% shingga 30% secara konsisten.


    Peningkatan kualiti tenaga - meningkatkan kecekapan dan faktor tenaga. Meningkatkan produktiviti.


    Voltan yang stabil & tahan. Memanjangkan jangka hayat peralatan elektrik.


    Mengurangkan teknologi E-Smog untuk melindungi dari sinaran elektromagnet yang merbahayakan.


    Sangat berkesan dan sesuai untuk kediaman, pejabat, kilang, pasar raya, hotel dan sebagainya.


    Keberkesanan serta-merta.


    Harga yang berpatutan dan berdaya saing.




Pengenalan


Satu inovasi canggih yang mengurangkan pembaziran tenaga elektrik dan penggunaan dengan lebih efisyen dan mengurangkan bil elektrik ke kadar yang lebih rendah. Kad Penjimat Elektrik ESC adalah kad yang dimuatkan dengan kuasa tenaga yang universal.

Bagaimana ia berfungsi?


Kad Penjimat Elektrik ESC menghasilkan getaran melalui sistem tenaga tersendiri yang sangat kuat di mana ianya memberi kesan pada gelombang elektrik yang berlebihan dan penyebab pembaziran kuasa elektrik.

Sepertimana yang diketahui, pengunaan tenaga elektrik yang berlebihan pada setiap rumah kediaman, bangunan komersial dan industri telah direkod oleh meter dan dimasukkan di dalam bil.

Samada anda menggunakannya atau tidak, anda telah dicaj di dalam bil.



 


Soalan-soalan Lazim (FAQ)

Adakah ia satu kesalahan menggunakannya?

Ia adalah satu kesalahan jika mengubahsuai/merosakkan meter. Bagaimanapun, seperti alat-alat

penjimat elektrik yang lain, misalnya lampu penjimat elektrik, banyak digunakan di luar meter,

ia bukan satu kesalahan.


Adakah ia berbahaya kepada kesihatan?

Tidak, malah ia membantu mengurangkan gelombang elektromagnetik.

Adakah ia daya penarik kilat?

Tidak, ia bukannya pengalir elektrik.

Saya mempunyai alat penjimat tenaga elektrik, bolehkan ESC digunakan bersama alat penjimat yang sedia ada?

Ya, ia boleh digunakan malah boleh menjimat (<>20%).

Adakah ia untuk sistem pendawaian 1 atau 3 Fasa?

Ia adalah sesuai untuk kedua-dua fasa.

Testimoni video

En Hashim Dari Gombak




Pak Tam Dari Kpg Melayu Ampang






Berminat Hubungi Saya Segera Jamilkucing di Talian 019 2504242/ .jika sekitar kuala lumpur saya akan hantar by hand,. tetapi di luar kuala lumpur saya akan hantar melalui kurior. cara pemasangan yg sgt mudah disertakan.





MAY BANK BERHAD;
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 


BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2


Sunday, October 14, 2012

Electricity Saver Card (ESC) / Kad Penjimat Elektrik






























keputusanya telah terbukti apa lagi yg perlu saya katakan.
bulan 8 kad ESC yang saya pasangkan di rumah saya sebanyak 2 kping saya
keluarkan dan bill saya bulan 8 ialah Rm 227.46 sen .




Dan pada bulan 9 saya paling balik kad ESC di kotak DB dalam
rumah saya dan kelmarin bill telah sampai. anda lihatlah sendiri perbezaanya .
bill bulan ini bulan 9 ialah Rm 122.43.




Untuk mengetahui lebih lanjut sila ke link yg saya sertakan
di ....




http://jamilthecatman.blogspot.com/2012/09/esc-kad-penjimat-elektrik.html




Dan jika berminat sila hubungi saya Jamil Bin Ismail (
Jamilkucing ) di talian 019 ; 2504242 .
warranty 10 tahun.













 

14 Faedah Utama ESC :









    Teknologi yang canggih daripada Jerman.



































    Sangat berkesan dan sesuai untuk kediaman, pejabat, kilang, pasar raya, hotel dan sebagainya.



    Keberkesanan serta-merta.



    Harga yang berpatutan dan berdaya saing.

















Pengenalan




Satu  inovasi canggih yang mengurangkan pembaziran tenaga elektrik dan  penggunaan dengan lebih efisyen dan mengurangkan bil elektrik ke kadar  yang lebih rendah. Kad Penjimat Elektrik ESC adalah kad yang dimuatkan  dengan kuasa tenaga yang universal.




Bagaimana ia berfungsi?




Kad  Penjimat Elektrik ESC menghasilkan getaran melalui sistem tenaga  tersendiri yang sangat kuat di mana ianya memberi kesan pada gelombang  elektrik yang berlebihan dan penyebab pembaziran kuasa elektrik.




Sepertimana  yang diketahui, pengunaan tenaga elektrik yang berlebihan pada setiap  rumah kediaman, bangunan komersial dan industri telah direkod oleh meter  dan dimasukkan di dalam bil.






Samada anda menggunakannya atau tidak, anda telah dicaj di dalam bil.


























Soalan-soalan Lazim (FAQ)




Adakah ia satu kesalahan menggunakannya?




Ia adalah satu kesalahan jika mengubahsuai/merosakkan meter. Bagaimanapun, seperti alat-alat



penjimat elektrik yang lain, misalnya lampu penjimat elektrik, banyak digunakan di luar meter,



ia bukan satu kesalahan.






Adakah ia berbahaya kepada kesihatan?






Tidak, malah ia membantu mengurangkan gelombang elektromagnetik.




Adakah ia daya penarik kilat?




Tidak, ia bukannya pengalir elektrik.




Saya mempunyai alat penjimat tenaga elektrik, bolehkan ESC digunakan bersama alat penjimat yang sedia ada?




Ya, ia boleh digunakan malah boleh menjimat (<>20%).




Adakah ia untuk sistem pendawaian 1 atau 3 Fasa?






Ia adalah sesuai untuk kedua-dua fasa.




Testimoni video




En Hashim Dari Gombak














Pak Tam Dari Kpg Melayu Ampang














Berminat  Hubungi Saya Segera Jamilkucing di Talian 019 2504242/ .jika sekitar  kuala lumpur saya akan hantar by hand,. tetapi di luar kuala lumpur saya  akan hantar melalui kurior. cara pemasangan yg sgt mudah disertakan.




MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2






MAY BANK BERHAD; MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) JAMIL BIN ISMAIL ACCOUNT NO: 164016046536 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD JKCR ANIMALS CARE ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall http://ppkskl.blogspot.com

Shakikut



Setiap kali Jamilkucing singgah makan di sebuah warung di taman melawati seekor kucing anak datang dan melepak di sebelah kaki JK. Jamil selalu beri ayam dan ikan kepadanya dan setiap kali nak balik dia akan ikut sampai ke skuter . dan telah 2-3 kali. tapi tak ambil pasal nak ke tempat lain . . tapi hari ini bertekad kalau dia ikut juga i will bring him home. ada seekor lagi buta sebelah mana tapi hari ini tiada. and i give him name SHAKIKUT ( IKUT )





MAY BANK BERHAD :
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

 BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 


Shakinyet @ Boboy anak angkat si shaki











MAY BANK BERHAD; MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) JAMIL BIN ISMAIL ACCOUNT NO: 164016046536 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD JKCR ANIMALS CARE ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 http://www.facebook.com/pages/Jamilkucing-Ppkskl-Selangor-Kuala-Lumpur/104454572976604?sk=wall http://ppkskl.blogspot.com

Rakan Fb Datang ke rumah

 Marissa luvida suami dan anak anak datnag ke rumah









MAY BANK BERHAD;
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

 BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE
 ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

Salahkah bela anjing. kolotnya permikiran orang kita




Pada Jamilkucing bela anjing tidak salah jika tidak masakan ia di benarkan untuk di bela bagi menjaga ladang atau ternakan , ini bermakna ia memang di benarkan di bela dgn tujuan. Jamil pula bela bukan keran nak jaga ladnag tetapi jamil selamatkan dia daripada jalan dalam keadaan kurus, berkurap, spora, sakit dan hina. memang terus etrang jamil cakap waktu mula mula jumpa Doggie Bishido ia dalam keadaan yg sungguh hina. i can bet with anything nobody will pick him up. no need to talk big with me.
 
Jamil bawa balik dnegan niat untuk di ubati , jamil explore jika ada sesiap yg sudi adopted atau ambil sebagai anak angkat , hanya Wani Muthiah sahaja yang reply , tetapi disebabkan dia kesibukan dia tidka dapat datang mengambil. 2 minggu jamil tunggu sebab jamil tengok selalu banyak yg menyalak same like dog rescue there rescue here but like what i always said just talk C..k only. sehingga jamilkucing naik Fedup dan ambil keputusan untuk terus bela dia.

Allah maha kaya . .Allah tahu tujuan aku . nawaitu aku. dan aku bukan bodoh dalam bab agama hukum hakam dgn anjing , you boleh bela anjing, you boleh sentuh anjing kalau dia kering , tapi janganlah sampai pelok cium anjing bagaikan kucing sapa suruh. ada had had dan batasnya kalau bela anjing. TAPI JGN DATANG DEKAT AKU KATA DALAM ISLAM DGN ANJING JE totally everything cannot . JADI AKU AKAN KATA 3 AYAT JE kepala bapak kau.

Kita kalau kita tak bulih buat , tak mampu buat atau tak mahu buat jgn mengutuk atau mengumpat ornatg buat. sebab kita akan di samakan dgn anjing tu. my advise is jangan la provoke sampai aku cakap str8 forward. nanti panas telinga sekor sekor okies semua.



MAY BANK BERHAD :

MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE
 ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2


Tuesday, October 9, 2012

Kad Penjimat Elektrik















keputusanya telah terbukti apa lagi yg perlu saya katakan.
bulan 8 kad ESC yang saya pasangkan di rumah saya sebanyak 2 kping saya
keluarkan dan bill saya bulan 8 ialah Rm 227.46 sen .

Dan pada bulan 9 saya paling balik kad ESC di kotak DB dalam
rumah saya dan kelmarin bill telah sampai. anda lihatlah sendiri perbezaanya .
bill bulan ini bulan 9 ialah Rm 122.43.

Untuk mengetahui lebih lanjut sila ke link yg saya sertakan
di ....

http://jamilthecatman.blogspot.com/2012/09/esc-kad-penjimat-elektrik.html

Dan jika berminat sila hubungi saya Jamil Bin Ismail (
Jamilkucing ) di talian 019 ; 2504242 .
warranty 10 tahun.






 
14 Faedah Utama ESC :




    Teknologi yang canggih daripada Jerman.













    Sangat berkesan dan sesuai untuk kediaman, pejabat, kilang, pasar raya, hotel dan sebagainya.

    Keberkesanan serta-merta.

    Harga yang berpatutan dan berdaya saing.







Pengenalan

Satu  inovasi canggih yang mengurangkan pembaziran tenaga elektrik dan  penggunaan dengan lebih efisyen dan mengurangkan bil elektrik ke kadar  yang lebih rendah. Kad Penjimat Elektrik ESC adalah kad yang dimuatkan  dengan kuasa tenaga yang universal.

Bagaimana ia berfungsi?

Kad  Penjimat Elektrik ESC menghasilkan getaran melalui sistem tenaga  tersendiri yang sangat kuat di mana ianya memberi kesan pada gelombang  elektrik yang berlebihan dan penyebab pembaziran kuasa elektrik.

Sepertimana  yang diketahui, pengunaan tenaga elektrik yang berlebihan pada setiap  rumah kediaman, bangunan komersial dan industri telah direkod oleh meter  dan dimasukkan di dalam bil.


Samada anda menggunakannya atau tidak, anda telah dicaj di dalam bil.












Soalan-soalan Lazim (FAQ)

Adakah ia satu kesalahan menggunakannya?

Ia adalah satu kesalahan jika mengubahsuai/merosakkan meter. Bagaimanapun, seperti alat-alat

penjimat elektrik yang lain, misalnya lampu penjimat elektrik, banyak digunakan di luar meter,

ia bukan satu kesalahan.


Adakah ia berbahaya kepada kesihatan?


Tidak, malah ia membantu mengurangkan gelombang elektromagnetik.

Adakah ia daya penarik kilat?

Tidak, ia bukannya pengalir elektrik.

Saya mempunyai alat penjimat tenaga elektrik, bolehkan ESC digunakan bersama alat penjimat yang sedia ada?

Ya, ia boleh digunakan malah boleh menjimat (<>20%).

Adakah ia untuk sistem pendawaian 1 atau 3 Fasa?


Ia adalah sesuai untuk kedua-dua fasa.

Testimoni video

En Hashim Dari Gombak





Pak Tam Dari Kpg Melayu Ampang





Berminat  Hubungi Saya Segera Jamilkucing di Talian 019 2504242/ .jika sekitar  kuala lumpur saya akan hantar by hand,. tetapi di luar kuala lumpur saya  akan hantar melalui kurior. cara pemasangan yg sgt mudah disertakan.


MAY BANK BERHAD:
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
JAMIL BIN ISMAIL
ACCOUNT NO: 164016046536
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL)

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
JKCR ANIMALS CARE
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2