Wednesday, February 20, 2013

Cubaan melagakan Jamilkucing dgn Pakmie Shelter

 Apa yang cuba di lakukan oleh SHARUL NIZAM ABD RAHIM terhadap Pakmie sama mcm yg dia cuba lakukan kepada saya waktu dia jadi ajk persatuan saya dahulu.yg menyebabkan saya pecat dia. dia cuba kontrol orang dan cuba mengajar saya menjaga ,/ menyelamat kucing kcuing terbiar , seolah olah dia dahulu yg melakukan kerja amal bukan Jamilkucing.

Tadi dapat bercakap dalam telefon dengan pakmie , Pakmie sendiri cerita bagaimana kesusahan dia . di kontrol. menurut pakmie pertnah terjadi pakmie dalam kesusahan dna cuba meminta rm 500/ dari Sharul . sharul siap boleh sound Pakmie ,Pakmie ambil duit ni. tapi Pakmie mesti abdopt anjing anjing terbiar . seolah olah selama ini pakmie tak buat. seolah olah pakmie baru belajar menyelamatkan haiwan. tapi dia lupa dah 20 tahun lebih ornag tu buat kerja tu.

Pakmie bukan minta suka suka , saya amat memahami situasi pakmie. dan bukan pakmie sengkek nak minta duit dari mereka, tetapi mereka sendiri yang pergi sibuk sibuk nak bantu pakmie. nak buat accountable konon. orang yang melakukan kerja amal tetap seperti pakmie& mak intan memerlukan duit sentiasa. tiada siapa boleh kontrol hari ini rm 100 / esok rm 100. BAPAK KAU NAK KONTROL ORANG. engkau tu hingus pun dok meleleh lagi dalam bab membantu haiwan nak mengajar ornag.

Kepada Paun Zarina Ismail selagi ada masa untuk berundur ,undurlah sekarang sebelum dia menyusahkan puan. bab duit adalah lebih elok puan beri terus dekat pakmie. mereka memerlukan wang sentiasa. tahulah pakmie nak mengunakanya. percayalah mereka. Binatang berupa manusia bernama SHARUL NIZAM ABD RAHIM ini boleh menjatuhkan puan dan pakmie bila bila masa. contohilah saya , Datin Susan Zakaria , Azrol Ortega , Wani Muthiah dll yg terus buang dia.

Dia cub amelagakan saya dengan pakmie , tetapi dia lupa pakmie bukan manusia bodoh. dia seperti saya tahu siapa yang jujur siapa yg hanya mencari kesempatan untuk mencari nama. dalam animals charity tiada parti, bangsa atau agama. tapi bangsat ini campur aduk semua. dia tak layak lagi di biarkan dalam kalangan animals lover. animals lover sepatutnya bersatu hancurkan manusia laknat ini.





MAY BANK BERHAD:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

Saturday, February 16, 2013

Senang sungguh memohon maaf

 SENANG SUNGGUH MEMOHON MAAF SHARUL NIZAM ABD RAHIM

Selalunya Jamilkucing apabila dah benci dan menyampah dgn orang itu , jgn kata jumpa dia atau tengok dia sebut nama dia pun aku tak nak. tapi kerana nak buat artikel ini jamil terpaksa sebut , ada kawan beritahu si SHARUL NIZAM ABD RAHIM melalak meroyan pasal jamil susah nak maafkan dia. jamil masih tidak maafkan dia. jamil marah sangat dekat siapa. pastu siap tanya pulak apa salah aku pada dia ( jamil ).

Sebab itu daru dahulu lagi jamil sudah cakap dia ni MANTEL PROBLEM , kau tuduh aku tipu duit persatuan , kau tuduh aku inaya kucing , kau tuduh aku inaya berok, kalu buat komplain palsu dekat DVS dgn Perhilitan sampai mereka datang serbu rumah aku for nothing , kau paparkan alamat rumah aku , kau hina aku , kau caci maki aku , kau sindir aku , KAU HINA MAK AKU YG TELAH TIADA , kau hancurkan persatuan yg aku berusaha keras tubuhkan , kau hasut ajk ajk aku, kau lagakan aku dengan pencinta haiwan sehingga yg pernah menyumbang dekat aku pun terus diam .AKU NAK MAAFKAN KAU ????


Aku boleh maafkan kau dengan dua syarat  iaitu :

1 ) kau masuk kubur mak aku. dan memohon ampun dna maaf dari dia kerana menghina mak aku yg telah tiada. dan memaparkan foto arwah mak aku yg kau ambil dari blogs aku. arwah mak aku kata dia maafkan kau, wel aku akan maafkan kan kau.

2 ) Kau pergi menikah dan kawin dengan betina gersang ( Nieza Iriearney ) yang selalu bersama sama dgn kau menfithnah , mengutuk , mencaci aku . kau dengan dia sepadah. hampir sama putih , hampir sama gedebab , sama busuk hati , sama belagak pandai, sama kaki fithnah. so sepadan la.

Aku Jamilkucing tak akan ampun kan kau atau maafkan kau dari dunia sehingga akhirat paham, tak payah cerita NABI PUN AMPUNKAN UMAT. aku bukan nabi. aku tak mempunyai kekuatan setaraf nabi. dan tak payah lah suruh orang itu pujuk aku, suruh ornag ini jumpa aku pujuk aku maafkan kau, suruh ornag merayu aku maafkan kau sorry la. lain orang aku tak tahu but not me.

Kau selalu berdegar dengar bercerita. ODIT sana ODIT sini, ayat ODIT kau memang tak boleh blahhhmaklumat sana maklumat sini , rakyat sampaikan maklumat. seolah olah kau ahli parlimen. kau komplain irang itu tak jaga haiwan elok elok, ornag itu tak ikut standard,. sedangkan depan mata kau , kau buat buat tak nampak. kau lagakan orang. kau suruh suami orang displain bini dia. WHO DO YOU THINK YOU ARE ??nak ajar ornag displain bini dia.

Kau kata aku Gay sebab kau jumpa blog musuh politik aku yg menuduh aku gay dari tahun 1999 kerana aku menyokong Anwar . kau hebohkan, kau copy and pastekan, kau paparkan, kutuk aku Gay. TAPI AKU NAK CAKAP KAU aku tidur tak pelok Teddy bear , aku Tido tak pakai topi tidur, aku tak masuk rumah ornag angkat seluar, aku tak beli baju dgn seluar dekat lelaki. TETAPI semua itu KAU BUAT. so aku nak tanya la. BUKAN TUDUH SEBAB BUKAN PERANGAI AKU siapa Gay sebenarnya ?????

Kau hina bangsa lain, kau kutuk Wani Muthiah tahap darurat, kau malukan dia. walaupun dia india APA HAK KAU BUAT BEGITU. DIA ORANG MALAYSIA, DIA RAKYAT NEGARA INI. Cermin diri kau sendiri dahulu sebelum cakap hal ornag lain. setiap kali bergambar kau tunjuk isyarat 1 malaysia. tapi kau racis , kerana kaulah ornag akan benci Umno. shame on you. hanya yang bodoh dan bangang serta yg ada hati serupa kau sahaja yg akan jadi kawan Fb kau.

MAY BANK BERHAD :
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 

JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 


Friday, February 15, 2013

Fithnah- Fithnah Marissa Luvida tarqiff @ Rashidah Bt Amat




Cerita dekat orang ada 2 rumah banglo di Taman Tun dan Sunway
,ada Bmw , Hummer, Estima. ayah kononya Tan Sri last last pecah lobang duduk rumah teres je. hahaha



Setelah di kumpul semua dari beberapa kawan kawan FB , dalam diam diam waktu masih berbaik dengan jamil Marissa luvida tarqiff @ ( Rashidah Bt Amat ) yang tinggal di rumah teres 2 tingkat. malah ada kawan fb pernah nampak untuk di sewa di mudah .com dgn harga rm 500- rm 600 sebulan. di tempat jin bertendang. kalau tak kerana ada orang bawa pergi mampos jamil tak tahu pergi.


Apa yang dia dapat dengan menyebarkan fithnah dan tohmahan terhadap jamil. tak tahu. motifnya langsung tidak tahu. semua maklumat ini dari 8 ornag. tapi jamil tahu banyak lagi yg di sebarkan fithnah fithnah ini. siapa sangka ornag yg jamil anggap adik. datang ke rumah selalu , dalam telefon bukan main lemah lembut , dalam chat lemah lembut rupa rupanya celaka haramjadah.

Ya mula mula selepas kes amirull terbongkar mereka datang ke rumah untuk minta maaf dan jamil maafkan sebab jamil ingat kesalahan dia hanya ambil amirull dari jamil. tetapi rupa rupanya kesalahan itu hanya 1%. yg tersorok lagi banyak rupanya. jamil paparklan di sini. tak pedulilah ornag nak kata jamil malukan die ke ape ke. tak perlu ada ustaz atau ostazah di sini. dengan kuasal Allah kerana kes ambil amirull semua ini terbongkar. tak perlulah dia sms mengatakan dia di fithnah. FUCK YOU…

Kenapa Datin Susan Zakaria ,Azrol Ortega , Puspa Rani , Wani Muthiah nak fithnah you. what did they get. semua mereka ini seperti jamil menggangap keluarga beliau mcm adik beradik. tetapi dia yang banyak menipu kami. kononnya duduk TTDI, ada rumah di USJ , ada koleg antarabangsa , ada 4 biji kereta, bapa dia Tan Sri, tengah bina rumah 10 million, ajar anak bohong kononya nak beli Hammer. WTF.

Fithnah Fithnah yang berjaya di bongkarkan.

1 ) Tuduhan kononya Jamilkucing membunuh kucing dan salah satu cara membaling kucing tersebut ke dinding.

2 ) Tuduhan kononya jamilkucing membiarkan kucing tua yang marissa luvida tarqiff ambil di pandan jaya mati kerana marissa tidak membayar rm 50.

3 ) Tuduhan kononya jamilkucing suka abused kucing dan berok berok beroknya. sebab itu puntu pagar rumah jamilkucing di tutup dengan kain .

4 ) Tuduhan kononya jamil kucing memukul kepala JK berok jantan jamil dengan kayu sehingga luka.sedangkan JK luka kerana bergaduh dengan shaki.

5 ) Tuduhan kononya jamilkucing membuang kucing yang mati di dalam sungai bukan di tanam. sedangkan setiap kucing yg mati akan di bungkus dan di tanam.

6 ) Tuduhan kononya jamilkucing suka meraba meraba tubuh badan bekas anak angkat jamilkucing ,muhamad noor amirull.kononya jamilkucing ni gay.

7 ) Tuduhan kononya kad ESC yang jamilkucing jual boleh lebur dan menyebabkan rumah banglow dia terbakar .sedangkan ia tidak pernah terjadi.

8 ) Tuduhan kononya kad ESC yang jamil jual harganya Cuma rm 50/ tapi jamil jual sampai rm 300.

9 ) Tuduhan kononya wani muthiah tidak mahu membantu jamilkucing dalam kes seekor anjing bernama doggie iciban.

10) Tuduhan kononya segala pembelanjaan untuk mengambil doggie iciban di tanggung oleh Marissa livida tarqiff sedangkan segala pembelanjaan di keluarkan oleh wani mutiah dan jamil.

11) Tuduhan kononya jamilkucing tidak membayar gaji bekas anak angkat jamilkucing muhamad noor amirull.sedangkan dalam diari amirull sendiri dia menulis tentang gajinya.

12) Tuduhan kononya jamil sewa nazaria untuk balik raya tempohari Marrisa luvida Tarqiff yg tanggong

13) Tuduhan kononya segala pembelanjaan sewaktu beliau bercuti di taiping ahriraya hari itu dna berjumpa jamil beliau yg tanggung.

14) Tuduhan kononya sewaktu di taiping jamilkucing memilih berbagai jenis baju dan seluar kemudian menyuruh marissa bayar.

15) Tuduhan kononya sewaktu bercuti di taiping jamilkucing mengambil segala baki bill sewaktu makan.

16) Tuduhan kononya jamil mahu Datin susan zakaria , Puan Zarina , dan marissa ikut ke tempat pakmie tempohari dengan niat segala pembelanjaan minyak dan toll di tanggung Datin susan, pembelanjaan makan dan minum di tanggung puan zarina, segala pembelanjaan shooping di tanggung oleh marissa. jamil sengaja berkawan dgn wanita wanita kaya ini kerana nak mengunakan mereka.

17 ) Tuduhan kononya Jamilkucing nak bawa anak marissa luqman berlakon dgn bayaran rm 6000 dalam iklan Samsung, kemudian jamilkucing nak makan separuh dari bayaran luqman, sebab itu production tu ambil ornag lain, sedangkan production itu sendiri telah membawa seorang budak lelaki mat salleh dari London.

18) Tuduhan kononya jamilkucing sengaja membuat cerita kehilangan rm 5000/ dengan tujuan nak minta Marissa Luvida tarqiff sumbang rm 5000/

19) Tuduhan kononya jamilkucing sengaja mengatakan cina yg membela amirull dan kawan kawanya di kuantan itu sebagai GAY sedangkan cina itu bukan Gay.

20) Tuduhan kononya jamilkucing minta rm 1000 untuk membeli kandang anjing doggie iciban , sedangkan dia sendiri yg berjanji nak beri kandang pasal tak mahu jamil beri doggie iciban kepada wani muthiah

21) Tuduhan kedua kononya waktu jamil pergi ke tempat Pakmie di alor setar tempohari jamil menyewa nazaria. di bayar oleh Marissa Luvida Tarqiff

22) Tuduhan kononya amirull cakap jamil nak bakar rumah rumah ornag yg anjingnya bunuh kucing jamil.

23) Tuduhan kononya jamilkucing adalah gay .Tiada bukti tetapi hanya dari cerita amirull dan cerita lama di Blogspot

24) Tuduhan kononya jamilkucing mengunakan nama dan akaun Marissa Luvida tarqiff di kl Farm Vet untuk mengambil amoxitab dan multivitamin untuk di jual .sama seperti dia kata PH begitu juga.sedangkan jamila da kedai sendiri.kalau dia sendiri ada akaun di KL Farm vet kenapa dia beli ubat dari jamil.

25) Tuduhan kononya jamilkucing tidak pernah memulangkan baki wang lebih pembelian makanan kucing.sedangkan selalunya dia beri cukup cukup atau lebih rm 5 dan suruh beri kepada amirull

26) Tuduhan kononya jamilkucing menjual ubat sampai rm 80 kepada marissa luvida.tetapi dekat org lain rm 30.

Tujuan jamil buat post ini ialah untuk mengajar dia jangan menipu atau menfithnah ornag. dan untuk peringatan kepada animals lover becafful with this con woman. jamil tidak mahu ada lagi ornag yg kena.kalau dia nak saman jamil silakan. skasi saksi jamil telah bersedia dgn loyer mereka. YOU SAID YOU WANT TO GO TO PROPER CHANEL RIGHT. so go ahead . we are waiting. BITCH



MAY BANK BERHAD :
MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 

JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

Thursday, February 14, 2013

Animals Clinic In Kuala Lumpur And Selangor


KUALA LUMPUR

ANICARE VETERINARY CLINIC
90, Jalan 1/27F, Pusat Bandar Wangsa Maju (KLSC) Section 5,
Wangsa Maju 53300 Kuala Lumpur
(Dr. Christina Blossom Welch)
Tel : 03-41433273

ANIMAL MEDICAL CENTRE SDN BHD (24 hours)
Wisma Medivet No. 6 & 8 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur
(Dr. Amilan Sivagurunathan)
Tel: 03-40426742, 03-40425873
Fax: 03-40413660
Emergency: 03-40426742

ANIMAL MEDICAL CLINIC
No. 3, Jalan 3/34A, Kepong Entrepreneurs Park,
52100 Kuala Lumpur
(Dr. Ramakrishnan A/L Patchaiappan)
Tel : 03-62586139

ANIMAL POLYCLINIC & KENNELS SDN BHD
147 Indah UPC , Batu 3 1/2, Jalan Kelang Lama, 58000 Kuala Lumpur
(Dr. Lim Kok Tee)
Tel : 03-79828731, 03-79824687, 03-79825491
Fax: 03-79835285

BRICKFIELDS VETERINARY MEDICAL CENTER
114 Jalan Sultan Abdul Samad, 50470 Brickfields Kuala Lumpur
(Dr. Adah Jayamalar Simon)
Tel : 03-22723553 Fax No: 03-2272 3663

COMPANION ANIMAL VETERINARY CLINIC
29 Jalan Hujan Rahmat 3,
Taman Overseas Union 58200 Kuala Lumpur
(Dr. Bun Kiang A/L Eh La)
Tel : Tel: 03 7783 4778, Fax: 03 7783 4778

DAMANSARA HEIGHT VETERINARY CLINIC
Plaza Damansara, 79, Medan Setia Satu, 50490 Kuala Lumpur
(Dr. Khoo Gaik Ling/Dr. Simon Ng)
Tel : 03-2095 6877 (016-283 2393 Emergencies Only)
Fax: 03-2093 3596
Email : dhvcps@gmail.com
Operating Hours:
9 am - 7.30 pm ( Mon - Fri )
9 am - 4 pm ( Sat )

EVERISE VETERINARY CLINIC
72, Jalan Cerdas, Taman Connaught, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
(Dr. Chong Ying Choi)
Tel: 03-91001482

HARTAMAS VETERINARY CLINIC
11. NO. 9, GF, Jalan 23/70A, Plaza Crystalville 1, 50480 Desa Sri Hartamas, Kuala Lumpur
(Dr. Jessie Wong Yii Ling)
Tel : 03-62031814

HAYWARD ANIMAL CLINIC
437 Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur
(Dr. John Kanagasabapathy Vanniasingam)
Tel: 03-42563175
Clinic Hours:
Mon-Fri [10am-2pm] & [3.30pm-7pm]
Saturday [10am-4.30am]
Sunday [10am-2pm]
1st & 3rd Sunday Closed

JOSHUA`S ANIMAL CLINIC
143 Jalan Peel, Cheras Kuala Lumpur, 55100 WP Kuala Lumpur
Tel: 03-92847618

KANAGASABAI VETERINARY CLINIC
4A Jalan Tangsi 50480 Kuala Lumpur
(Dr. Asokan A/L Tharmalingam)
Tel :

KANAGASABAI VETERINARY CLINIC & SURGERY
14, Lorong Ara Kiri 3, Lucky Garden Bangsar, 59100 Kuala Lumpur
(Dr. Asokan A/L Tharmalingam)
Tel : 03-20943160

KARU'S ANIMAL CENTRE & SURGERY
No. 3, Jalan Jubilee, Off Jalan Loke Yew, 55200 Kuala Lumpur
(Dr. R. Karpayah @ R. Karuppiah)
Tel : 03-92229068 Fax No: 03-9222 9070

KHOSMAN HOLDINGS SDN BHD
No. 19, 3rd Floor, Medan Setia 1, 50490, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tel: 03-20930767

KLINIK HAIWAN & SURGERI SAKTHI
45, Taman Lian Hoe, Jalan Kuchai Lama, 58200 Kuala Lumpur
(Dr. Kalimuthu A/L Munusamy)
Tel: 03-7983 8861 HP: 019-229 5830
Business Hour: 9.30am - 7pm
Close On: Sunday & Public Holiday

KLINIK HAIWAN & SURGERI SAKTHI
28 Jalan Radin Anum Dua, Cheras Kuala Lumpu, 56100 WP Kuala Lumpur
Tel: 03-90577790

KLINIK HAIWAN HALIGE
No. 12, Jln Manis 1, Taman Segar, 56100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tel. No: 03-91305775

KLINIK HAIWAN GENTING KELANG
133, Jln Genting Kelang, 53300 Kuala Lumpur
(Dr. Dilip Kumar Ghosh)
Tel: 03-40238272

KLINIK HAIWAN PETS' ARK
153, Tingkat Bawah, Jalan Lanchang, Taman Sri Bahtera, 56100 Kuala Lumpur
(Dr. Douglas Lee Tiang Chin)
Tel : 03-91303435

KLINIK HAIWAN SURGERI HARI DASS
No. 45, Jln Kuchai Lama, Taman Lian Hoe, 58200, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tel : 03-79838861

KLINIK KEMBIRI DBKL/SPCA (DBKL-SPCA SPAY-NEUTER CLINIC)
Jabatan Kesihatan DBKL, Jalan Air Jerneh, 53300 Setapak Kuala Lumpur
(Dr. Foo Lih Reng)
Tel : 03-40211682 (Mr Krishnan - 012-2581041)

KLINIK VETERINAR AMPANG
37, Jln Bunga Tanjung 8 B, Taman Saraya 56100 Kuala Lumpur
(Dr. Vanaja A/P G.K. Panickar)
Tel : 03-42919390
Hours: 09:00am-19:00pm

KLINIK VETERINAR DAMAI
8, Jalan Damai Raya 2, Damai Niaga, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
(Dr. Kok Tien Sang)
Tel: 03-91057202/ 03-91057205
Email: damaivetclinic@yahoo.com

LEE VETERINARY CLINIC
No. 35, Jalan Kuchai Maju 1, Off Jalan Kuchai Lama, 582000 Kuala Lumpur.
Tel: 03-7987 7991 Fax: 03-7987 7992

LIN VETERINARY CLINIC
13, Jalan Metro Perdana Timur 3, Kepong Utara, 52100 Kuala Lumpur
(Dr. Tan Ai Lin)
Tel : 03-62573872

MUTIARA ANIMAL CLINIC
10, Jalan Mutiara Raya, Cheras, 56000 Kuala Lumpur
(Dr. Gopinathan A/L Gangadharan)
Tel : 03-91317418

PETCARE ENTERPRISE SDN BHD
9145 Jalan Bandar 4, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur
(Dr. Abraham George)
Tel : 03-4106 7515, Tel : 03-4106 9515 HP : 019-276 0885
Fax : 03-4107 7515
E-mail : petcare@tm.net.my

PET FIRST VETERINARY CENTRE
Business Listing, 14, Jalan Metro Perdana Timur 2, Taman Usahawan Kepong,
52100 Wilayah Persekutuan 

Tel - 03-6259 5499 HP - 017-280 3388

E-mail : survivor@hotmail.com


PUSAT HAIWAN KESAYANGAN/ VETERINARY CLINIC
6G Jalan Ara SD 7/3A Bandar SD 52200 Kuala Lumpur
(Dr. Suparamaniam A/L P Samogom)
Tel :

SACRED HEARTS ANIMAL CLINIC
2, Jalan 20/38A, Taman Sri Sinar, 51200 Segambut, Kuala Lumpur
(Dr. Dom Linggir Agas)
Tel: 03-6272 8213

SB GOOD SHEPHERD ANIMAL VETERINARY CLINIC
132, Jln Kasah, Medan Damansara, 50490 KL
Tel: 03-76298074

SB GOOD SHEPHERD ANIMAL VETERINARY CLINIC
No. 160, Jln Maarof, Bukit Bandaraya, 59100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tel. No: 03-20954255

DR. ADRIAN BENEDICT SUPPIAH
5 Jalan Bukit Desa 5, Taman Bukit Desa 58100 Kuala Lumpur

SEA PARK ANIMAL POLYCLINIC & HOSPITAL
No. 5, Jln Bukit Desa 5, Taman Bukit Desa, 58100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
(Dr. Adrian Benedict Suppiah)
TEL : 03-79814921

SEGAR PETS CENTRE & VETERINARY SERVICES
No. 2, Jln Manis 3, Taman Segar, 56100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
TEL : 03-91304641

SEE VETERINARY MEDICAL CENTRE
47, Jalan 1/149J, Bandar Baru Sri Petaling 57000 Kuala Lumpur
(Dr. See Kok Ping)
Tel : 03-9056 4435 / 012-330 2911 Fax: 03-9056 4435
Consultation Hours :
Tuesday to Friday - 9.00am - 7.30pm
Saturday - 9.00am - 5.30pm
Sunday & Public Holiday 9.00am - 2.00pm

TAMAN TUN DR ISMAIL VETERINARY CENTRE
No. 119, Jln Aminuddin Baki, Taman Tun Dr Ismail, 60000, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
(Dr. Clement Anthony)
Tel No: 03-77294296 Fax No: 03-77294296

TEOH ANIMAL CLINIC
No 4-G, Jalan Perubatan 4, Pandan Indah, 55100 Wilayah Persekutuan
Tel and Fax: 03-4292 0610
HP: 012-450 0610

TROPIC PETS AND VETERINARY SERVICES
12, Jalan Manis, Taman Segar, Cheras, 56100, Kuala Lumpur, Wiliyah Persekutuan
Tel. No: 03-91321407

DR. JASON NG CHIN TIONG
13-1, Jalan Damar SD 15/1, Bdr Sri Damansara 52200 Kuala Lumpur

VET ANIMALS CLINIC
No. 31, Jln Sg 3/19, Taman Sri Gombak, 68100, Gombak, Selangor
Tel. No: 03-61859804

WILAYAH ANIMAL CLINIC
46, Jalan Development, Taman Kepong 52100, Kuala Lumpur
(Dr. Joedy A/L Kanniah)
Tel : 03-62740096



SELANGOR

ANIMAL HEALTH CENTER @ ARA
5, Jalan PJU 1A/20A, Ara Damansara, 47301 Selangor
(Dr. Vanaja A/P G.K. Panickar)
Tel : 03-78462388

ANIMAL HEALTH CLINIC

No 1, Jalan 1/3A 46000 Petaling Jaya Selangor
Dr. Mukundhan A/L M.N.V Pillai)
Tel : 03-7782 5573<

ANIMED VETERINARY CENTER

9G, Jalan Kasturi 1, Kasturi Business Plaza, Off Jln Balakong Bt.11, 43200 Cheras, Selangor
(Dr. Hoo Kie Ngie)
Tel :03-9076 6911

ARK ANGEL SDN BHD

No. 9, Ground Floor, Jalan SS 21/56B, damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Christine Nandy)

BABY PETS SURGERY & VET. CLINIC

7G, Jalan Equine 9D, Tmn Equine Bdr. Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor
(Dr. Cheah Wui Hong)
Tel : 03-8948 0040

BANDAR PUTERI VETERINARY CLINIC & SURGERY

No. 16, Jalan Puteri 5/8, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor
(Dr. Yeoh Howe Yih)
Tel : 03-8062 1038

BANGSAR VETERINARY CLINIC & SURGERY

94 Lorong Maarof, Bangsar Park, 59100 Kuala Lumpur
(Dr. Yeoh Eng Cheong)
Tel : 03 2095 4255<

BUKIT TINGGI ANIMAL CLINIC (WEE ANIMAL CLINIC

No. 8, Lrg Batu Nilam 1B, Bandar Bukit Tinggi, 41200, Klang, Selangor
Tel: 03-33240757

CARING ANIMAL CLINIC SDN BHD

8G, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor
(Kee Sze Wei)
Tel : 03-5121 4440

CEVA ANIMAL HEALTH MALAYSIA

3.06, Level 3, Wisma Academy Lot 4 A Jalan 19/1, 46300 Petaling Jaya Selangor
(Dr. Jessica Lee Tung Moi)
Tel : 03-7957 4440

CITY PETS VETERINARY CLINIC

153, Jln Lancang, Tmn Sri Bahtera 56100 Cheras, Selangor
(Dr. Goh Lai Har)
Tel : 03-89435602

CITY PETS VETERINARY CLINIC SDN BHD
C 1 - 00 - 27, Jln SR 1/9, Tmn Serdang Raya, Seksyen 9, 43300 Seri Kembangan, Selangor
(Dr. Chiang Chung Mun Edmund)
Tel : 03 8943 5602, 016 9565757, 013 362 0336
Fax: 03-8943 5620 Email: strachen@yahoomo.com

CITY PETS VETERINARY CLINIC SDN BHD

No. 9G, Jalan Kasturi 1, Plaza Kasturi Off Jln Balakong, Bt 11 43200 Cheras Selangor
(Dr. Chiang Chung Mun Edmund)
Tel No: 03-90766911 Fax No: 03-89435620

DAMANSARA ANIMAL CENTRES SDN BHD

SI 2ND Floor, Lot C Ikano Power Centre, Jln. PJU7-2, Mutiara D'Sara PJ
(Dr. Amilan Sivagurunathan)
Tel : 03-7725 2257

DR. PET CARE & SERVICES

No. 113, Jalan 8/1, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

DR. PET CARE & SERVICES SDN BHD

16, Jalan Impian Perdana 1, Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor
(Dr. Norazian Bt. Abd Hamid)
Tel :

DR. SALINA'S MOBILE ANIMAL CLINIC

E-CG1-22, Blok E, Apt. Lestari Damansara Damai, 47300 Selangor
(Dr. Shalina Binti Mohmad Hal Hajja)
Tel :

ELANCO ANIMAL HEALTH

Unit 3A01, Level 3A, Block C, Damansara Intan, No. 1, Jalan SS20/27, 47400 P. Jaya Selangor
(Dr. Lim Wee Meng)
Tel :

EVERISE VETERINARY CLINIC

16, Jalan KP1/3, Kajang Prima, 43000 Kajang, Selangor
(Dr. Chong Ying Choi)
Tel :

GASING VETERINARY HOSPITAL

No. 53 & 55, Jln 5/58, Gasing Indah, 46000 Petaling Jaya, Selangor
(Dr Prem Ahmad)
Tel: 03-7782 3553 Fax: 03-7782 9663
Email : drprem62@yahoo.com

GOVIN ANIMAL POLYCLINIC & KENNELS

21, Lintang Menalu Kaw 5, Taman Chi Liung, 41200 Klang, Selangor
(Dr. K. Paskarapathy Rajah)
Tel: 03-33727146

HAND 'N' PAWS VETERINARY CLINIC & PET CENTRE

47301 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Erni Wati Binti Mohd Arip)
Tel: 03-7804 6539<

HESHMAEL'S CLINIC FOR PETS SDN. BHD

21, Jalan PJU 5/13, dataran Sunway, Sunway Damanasara, 47810 Petaling Jaya Selangor
(Dr. Azilahani Binti Bahari)
Tel :

HILLPARK VETERINARY MEDICAL CENTRE

18 & 20 Jalan Anggerik Eria AT 31/AT Kota Kemuning 40460 Shah Alam, Selangor
(Dr. Lynnette Low Shiow Shuang)
Tel : 03-51228386

HOLY FAMILY VETERINARY CLINIC

82-G, Pusat Perniagaan Raya Barat, Jalan Raya Barat, 41100 Klang Selangor
(Dr. Punithavathi Thuraiappah)
Tel :

IRMA PET CARE & VETERINARY SERVICES

No. 8, Jalan 2/16, Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor
(Dr. Sarimah Binti Saary)
Tel :

KLANG VETERINARY CLINIC & SURGERY

20, Lorong Kasawari 4, Jln 5, Eng Ann Estate, 41150 Klang, Selangor
Tel : 03-3426229

KLINIK HAIWAN & SURGERI MESRA

No. 11, Jalan Pasar, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor
(Dr. Wan Ahmad Kusairy B. Wan Sulaiman)
Tel : 03-89250121 012-6051680

KLINIK HAIWAN ECOVET CONSULTANCY

No.3 Jalan KS10/KU5 Taman Klang Sentral Bukit Raja Meru 41050 Klang
Telephone : 03-33415495
Operation Hour: Monday - Sunday (11.00am - 7.00pm)
Lunch Hour: 1.30pm-2.30pm
Close on Wednesday
Public Holiday: 11.00am - 3.00pm or close by notice


KLINIK HAIWAN & SURGERI SHAH ALAM

Lot 4 G-1, GF, Jln Nuri, Pusat Daerah, Seksyen 6, Shah Alam 40000 Selangor
(Dr. Hashedah Bte Mohamat Hashim)

KLINIK HAIWAN & SURGERI WAWASAN

27, Jalan Wawasan 2/22, Pusat Bandar Puchong, 47100 Selangor
(Dr. Jason Ng Chin Tiong)

KLINIK HAIWAN &  SURGERY DHILLON

No. 19 Jln 11/2, Jln Bukit 46200 Petaling Jaya Selangor
(Dr. Balbir Singh A/L Tarlok Singh)

KLINIK HAIWAN DAN SEGERI MESRA

No. 16, Jln 7/16, Seky. 7, 43650 Bdr. Baru Bangi Selangor
(Dr. Noziah Binti Ghani)

KLINIK HAIWAN HEALING PETS

16, (Ground Floor), Jalan SS 22/25, Damansara Jaya, 47400 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Yoon Chi-Ee)

KLINIK HAIWAN, JABATAN PERKHIDMATAN HAIWAN NEGERI SELANGOR

Lot 2, Jalan Utas, Seksyen 15/7, 40630 Shah Alam
Tel : 03-55103900 03-55196708
CLINIC HOURS: Mon - Thursdays 8:30am - 12:00pm
WEB : http://www.dvssel.gov.my

KLINIK HAIWAN LEE

32A-1, GF, Jalan PJU 1/3A, Sunway Mas, Commercial Center, 47301 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Douglas Lee Tiang Chin)
Tel: 03-7803 1966 HP: 012-205 9106

KLINIK HAIWAN LIAN

255G, Jalan Sentosa 41, Taman Bunga Melor, 41050 Klang, Selangor
(Dr. Sia Juo Yiing)
Tel: 03-33419140

KLINIK HAIWAN LYNN

39, Jalan Opera K U2/K, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam, Selangor
(Dr. Yaslynn Binti Yamin)

KLINIK HAIWAN SIM

31 Leboh Lang, Taman Berkeley, 41150 Klang Selangor
(Dr. David Sim Eng Seck)
Tel : 03-33419140

KLINIK HAIWAN SRI UTAMA
No. 69, Jalan SS 22/11 Damansara Jaya 47400 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Balachandran A/L Iyadurai)
Tel : 03-7728-5608

KLINIK HAIWAN SUBANG JAYA
15, Jalan SS 11/3 USJ, 47600 Subang Jaya Selangor
(Dr. Dorothy Kirubai A/P Simon Devasagayam)
Tel : 03-56332459

KLINIK HAIWAN TROPIKA
No. 14A, Jalan Besar Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor
(Dr. Nur Azlina Binti Che Zabani)
Tel : 03 -6136 9421
Fax : 03-6137 3219
HP : 012-369 7551

KLINIK HAIWAN VET
31, Jalan SG 3/19, Pusat Bandar Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
(Dr. Suzana Binti Mohd Tahir)

KLINIK HAIWAN YUAN
3 Jln 1/22, Pandan Indah, 55100 Ampang Selangor
(Dr. Yuan Soh Keong)
Tel : 03-9274 3746

KLINIK VETERINAR DAN SURGERI PC
21, Jalan SS 5A/11, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Nornajibah Binti Kamarudin)
Tel : 03 - 7873 5968

KLINIK VETERINAR DAN SURGERI PC
G-2, Jalan Sri Hijau 14, Taman Sri Hijau, 48000 Rawang, Selangor
(Dr. Sabapathy Nadasan)
Tel : 03-60920510

KLINIK VETERINAR HEALING ROOMS
Lot 29, Wisma Dicor, Jalan SS17/1A, SS17, 47500 Subang Jaya, Selangor
(Dr. Kok Hang Seng)

KLINIK VETERINAR MAYO
11A, (Ground Floor) Jln USJ 10/1G, 47620 UEP, Subang Jaya, Selangor
(Dr. Khor Yew Lee)
Tel : 03-56377026

KLINIK VETERINAR UPM
Persiaran Barat, Petaling Jaya
(Dr Netto)
Tel : 03-79551527

KM ANIMAL KLINIK & SURGERY
No. 1, Jln Industri Batu Caves 1/1, Taman Perindustrian Batu Caves,
68100 Batu Caves, Selangor
(Dr. Manikam A/L Kumarasamy)
Tel : 03-61877155

LOIS ANIMAL CLINIC
No. 13, Jln Ss14/1, 47500, Petaling Jaya, Selangor
Tel. No: 03-56341157

MELAWATIURBAN VETERINARY CLINIC
No. 334, Block B, Lrg Serawak, Taman Melawati, 53100 Hulu Klang, Selangor
Dr S. Kathiravan)
Tel : 03-4147 5239

MERIDEN ANIMAL HEALTH
Lot 1, Jalan Bursa 23/4, Section 23, 40000 Shah Alam, Selangor
(Dr. Justin Tan Yu-Wen)
Tel : 03-5548 5027

MINES PET MEDICARE
CG-34, Blok C, Seri Pulai, Jalan Balakong 26, Tmn. Balakong Jaya,
43200 Seri Kembangan, Selangor
(Dr. Shankar Ganesh A/L Kanabathy)
Tel : 03-89480367

MY PET MEDIC & SURGERY
No. 20, Seksyen 5, Taman Indah Off Jalan Balakong, 43200 kajang Selangor
(Dr. Ravichanthiriga A/P Suppiah)

MYPETS DISTRIBUTORS SDN BHD
U6, USJ 10/1E, Subang Jaya 47600 Subang Jaya Selangor
(Dr. Anthony Edison)

PET CARE VETERINARY CLINIC
No.9145, Jln Bandar 4, Taman Melawati, 53100, Hulu Klang, Selangor
Tel : 03-41069515

PETWEL VETERINARY CLINIC
153, Jalan Lancang , Taman Sri Bahtera, 56100 Cheras, Selangor
(Dr. Phong Su Fuw)
Tel : 03-91303435

PHILOS VETERINARY CLINIC
925, 17/38, Happy Garden 46400 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Liong Siew Ling)

PUSAT PERUBATAN VETERINAR SMALL ANIMALS
12, Persiaran Puteri 1, Bandar Puteri, 47100 Puchong Selangor
(Dr. Teow Bee Hong)
Tel : 03-8061 9397

RELIANCE VETERINARY CLINIC & SURGERY
No. 8, Jalan Seksyen 1/18, Taman Kajang Utama, 43000 Kajang Selangor
(Dr. Cham Ah Ung)
Tel : 03-87376790

RIGHT ANGLE ANIMAL CLINIC
7-1, Jalan 14/22, Seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Siti Sarismahanim Binti Ismail)
Tel: 03-79601822 Fax: 03 7960 1822, E-mail: clinic@yahoo.com.my

RUBY PETS CLINIC
42, Jalan 6/31, 46000 Petaling Jaya Selangor
(Dr. Kandasamy A/L M. Vythilingam)
Tel: 603-77821142

SEA PARK ANIMAL POLYCLINIC
49 Jalan SS 2/30, 47300 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Adrian Benedict Suppiah)
Tel : 03-78753457

SHAH ALAM VETERINARY CLINIC
63-G, Jln Snukar 13/28, Sek. 13, Tadisma Business Center, 40000 Shah Alam, Selangor
(Dr. Mohd Adam Sze Hsiang B. Abdullah)

SIM ANIMAL CLINIC
68, SS14/2, Subang Jaya, Petaling Jaya 47500 Selangor
Tel : 03-56380836

ST. ANGEL ANIMAL MEDICAL CENTRE
No.56, Jalan Bandar, 13, Pusat Bandar 47100 Puchong Selangor
(Dr. Irinda Toh Beng Lin)
Tel : 03-5891 1884

ST. ANGEL ANIMAL MEDICAL CENTRE (KAJANG SDN BHD)
No. 20, Jln Desa Bunga Raya, Desa Bunga Raya 43000 Kajang Selangor
(Dr. Chan Wei Yee)
Tel : 03-87399884

SUBANG ANIMAL CENTRE SDN BHD
No. 9, Jln SS18/6 Subang Jaya, Selangor
(Dr. Amilan Sivagurunathan)
Tel : 03-56369008

THOMAS ANIMAL CLINIC & PET CORNER
No. 15, Jln Mempelam Kaw 6, Taman Gembira, 41100 Klang Selangor
Tel : 03-33717734

THOMAS ANIMAL CLINIC & PET CORNER
16 Lorong Selampit 18B, Taman Klang Jaya, 41200 Klang Selangor
(Dr. Maria Swaminathan A/L A. Joseph)
Tel: 03-33240261

HOSPITAL VETERINAR UNIVERSITI (UVH)
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
Faculty Of Veterinary Medicine, 43400 UPM Serdang, Selangor
Tel: 03-89163528, 03-89486722
Fax: 03-89486722 Web: http://www.vet.upm.edu.my/uvh3.html

WILAYAH ANIMAL CLINIC SDN BHD
20, Jalan SS 3/31, 47300 Petaling Jaya, Selangor
(Dr. Selvarajah A/L Suppiah)
Tel : 03-78763899

YEOH VETERINARY CLINIC &SURGERY
No. 126, Jln Ss24/2, 47301, Petaling Jaya, Selangor
Tel : 03-78048684 Fax: 03 7805 2350


MAY BANK BERHAD;
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2


Wednesday, February 13, 2013

Tetamu VIP

Tetamu Vip Dato ............. dan Isteri Datin ............


Lepas balik dari bukit bintang semalam jamil menerima tetamu VIP Dato,,,,,,, Dan Datin,,,,,,  datang ke rumah. Dato dan Datin datang ke rumah untuk mengambil kad ESC yang mereka order iaitu 24 keping , hari itu Dato dan Datin membeli sekeping dan alhamdullilah nampaknya keberkesananya telah di lihat. dan Datin telah menghubungi jamil untuk order 20 keping lagi. dan hari ini di rumah Dato minta di tambah 4 keping lagi menjadikan semuanya 24 keping.
Ini bermakna Dato Dan Datin telah menyumbang untuk makanan kucing jamil sebanyak 24 ekor untuk 3 bulan setiap seekor termasuk yg dahulu jadi semuanya Dato dan Datin telah menyumbang makanan kucing sebanyak 25 ekor untuk 3 bulan setiap seekor. Alhamdullilah.
Jamil tidak dapat beri apa apa selain doa ketika solat , tetapi percayalah doa doa kucing kcuing terbiar yg jamil bela . mereka apsti akan mendoakan kesejahteraan dan keselamatan ornag yg menyumbang untuk mereka. jgn risau tentang fithnah dan caci maki. orang yg busuk hati. insyaallah mereka akan hancur punah ranah kerana perbuatan mereka.
 
Dato Dan Datin tidak pernah bercerita mereka nak menyumbang, membeli kad, atau nak tolong dapatkan pinjaman mara. tetapi lihatlah sendiri. berbeza dgn ornag yg menyalak umpama anjing tetapi kosong. hanya salakan woff woff ibarat anjing terikat di rumah ornag cina.menyalak bagai nak rak tapi nothing. nak menyumbang untuk makanan kucing sebulan pun susah .pastu nak busukan nama ornag yg berhati mulia.
 
 
Kepada dato Dan Datin jamil memohon maaf walaupun dato dan Datin minta hal ini di rahsiakan kalau boleh, tapi jamil rasa ia layak di explorekan supaya si anjing anjing yg menyalak itu malu iabratkan muka tampal kulit babi. kerana menfithnah, menghina, membusukkan orang seperti Datin. Biarkan dia menyalak. biarkan dia memekik. we know who he is

 
 
MAY BANK BERHAD:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL
 ACCOUNT NO: 164016046536
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

 BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
 JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2 


Wednesday, February 6, 2013

Allah maha berkuasa





Walaupun bertalu talu fithnah , tohmahan, tuduhan yang datang kepada jamil 1-2 bulan ini , tetapi alhamdullilah masih ada hamba Allah yg tak mudah di perkudakan, tak mudah di tipu, tak mudah di perbodohkan. mereka masih mempunyai hati dan perasaan untuk menyumbang kepada jamil. tak perlu jamil sebut nama nama mereka , biarlah jamil , mereka dan Allah sahaja yang tahu.

Kepada sahabat sahabat yang berkenaan jutaan terimakasih jamil ucapkan kepada kalian semua di atas sumbangan untuk anak anak bulus. sama ada melalui akaun , by hand. atau pembelian ubat ubatan.serta kad ESC. jamil tidak akan lupa nama nama anda. insyaallah jamil akan mendoakan anda setiap kali jamil mengadap Allah.

 

MAY BANK BERHAD:
  MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN)
 JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

Kunjungan Fatirah Deami dan KAWAN KAWAN



Terimakasih kepada Fatirah Daemi serta teman yg datang melawat dgn tujuan untuk menghantar sumbangan barang kucing dna pampers, serta sumbangan untuk anak anak bulus. Juga terimakkasih di atas pembelian Amixitab Dan Multivitamin ,Fatirah membeli satu set kawan beliau juga membeli satu set. sahabat beliau terpaksa jamil rahsiakan namanya atas permintaan.

Kedua dua mereka juga menyampaikan sumbangan kepada kucing kucing jamil. Boboi nampaknya hari ini jealouse kepada jamil. di pelempangnya muka jamil. betuah punya boboi.

Help this puppy



Please help me Puspa Rani , Wani Muthiah someone just dumb puppy inside my house. when i came back to the house around 11.00 pm ,belom ada. setelah masukan JK dalam kandang, jamil masok rumah kemas bilik kucing siap dalam pukul 12.00mlm. sewaktu jamil keluar nak beri makan kucing di luar tiba tiba seekor anak anjing ada dalam kawasan.

I know the puppy cannot enter my gate so easy , someone just put inside my house. ada ornag masukan ke dalam kawasan rumah, sebab anak anjing tu gemok, dan pagar jamil ada penghalang untuk haiwan keluar masuk. why must do this. i am cats rescue not dogs rescue. lagi satu respect la i am muslim, i love dogs i touch dogs but i have the way to control it. dont just dumb inside my house. i gunakan selipas untuk pergi sembahyang jumaat. sekarang puppy tu dal jilat dan bermain.

Jamil hanya boleh simpan seekor sahaja anjing iaitu Doggie Bushido. and i am not going to give to anyone walaupun dia tak cantik. tapi jamil tak boleh bela lagi. so Puspa , Wani or anyone kalau minat boleh call jamil ataud atang ambil k. dia sihat dna gemok.

Student Interview



Baru habis beri temuramah kepada pelajar pelajar Institute Profesional Mara Beranang ( I.P.M.B ) .Mereka telah minta interview ini dan hampir 3 minggu. cuma hari ini baru free. so mereka sampai dalam pukul 4.30 petang. dan interview habis dalam pukul 6.20. selalunya kalau kepada pelajart pelajar insyaallah jamil akan penuhi permintaan mereka.


MAY BANK BERHAD:
  MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 
 For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2

Kerjaku



Now at night time 8.00pm until 12.00 midnight I, JK and my assistance have thing to do in bukit bintang Kuala Lumpur. We do charity show. Who ever want to take photo with JK I will charge them Rm 10 / USD 3/. For people who know me and Know what I do. They just put Donation inside the box and go.

After finish before going home we always stop by at one restaurant to have dinner. And JK always drink cool Milo and fright chicken.

Paham kot noo. just nak belajag bahasa inggeris. hehe.s ebaba da rakan Fb dari obersea.hehehe
 


MAY BANK BERHAD:
 MAY BANK (KUALA LUMPUR MAIN) 
JAMIL BIN ISMAIL 
ACCOUNT NO: 164016046536 

For oversea Donors Sort Code: (MBBEMYKL) 

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 
JKCR ANIMALS CARE 
ACCOUNT NO : 12-122-01-000920-2